Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Poilsio Kėdė

Riza Air

Poilsio Kėdė Šiuolaikinio dizaino kėdė, tinkanti klubų, rezidencijų ir viešbučių poilsio zonoms. Pagaminta iš ekologiškos išvaizdos struktūros, papildytos specialiu tinkleliu nugaroje, „Riza“ kėdė realizuojama tik naudojant tvarią medžio masyvą ir natūralius lakus. Dizaino įkvėpimas kilo iš katalonų architekto Antoni Gaudí darbo ir palikimo, kurį modernistas architektas paliko Barselonoje, kadaise įkvėpdamas gamtos elementus ir ekologišką vaizdą.

Projekto pavadinimas : Riza Air, Dizainerių vardas : Thelos Design Team, Kliento vardas : Thelos.

Riza Air Poilsio Kėdė

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.