Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Žurnalas

Going/Coming

Žurnalas Remiantis išvykimo ir atvykimo idėja, šis lentų žurnalas yra padalintas į dvi dalis: ėjimas / atvykimas. Vykstate apie Europos miestus, kelionių patirtį ir patarimus išvykti į užsienį. Kiekviename leidime yra garsenybės pasas. „Keliautojų Respublikos“ pase yra asmeninės informacijos apie tą asmenį ir jo pokalbio. Atėjus viskas sugalvoja mintį, kad geriausia kelionė yra grįžimas namo. Kalbama apie namų dekoravimą, maisto gaminimą, veiklą, kurią reikia atlikti su šeima, ir straipsnius, kad galėtume geriau mėgautis namais.

Projekto pavadinimas : Going/Coming, Dizainerių vardas : Catarina Jordão, Kliento vardas : .

Going/Coming Žurnalas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.