Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
El. Prekybos Svetainė

Noritake

El. Prekybos Svetainė Pagaminta prieš metus, tai buvo pavyzdinis plokščio dizaino projektas, kai plokščias dizainas nebuvo madingas. Šis dizainas pasižymi plytelių formatavimu produktams ir visos svetainės tinklelio sistema. Aš taip pat sukūriau unikalų prekės ženklą poraštėje su subtilia, tačiau išsamia tipografija. Ši svetainės idėja buvo sukurti paprastą, elegantišką dizainą, turintį prasmę, naudojant atitinkamą tarpelį ir plokščius dizaino elementus.

Projekto pavadinimas : Noritake, Dizainerių vardas : Jade(Jung Kil) Choi, Kliento vardas : Noritake.

Noritake El. Prekybos Svetainė

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.