Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Dekoratyvinė Tekstilė

Lasso

Dekoratyvinė Tekstilė „Lasso“ apibrėžimas yra ilga virvė, kurios viename gale yra tekanti kilpa. Užuot įkvėptas; šis tekstilės gaminys yra rezultatas. Be ypatingų nusidėvėjusių kanalų, jis turi ir ypatingą prisilietimą, ir estetinį, todėl šviesa gali praeiti pro labai švelniai. Jis yra pusiau pramoninis - pusiau pagamintas, austas elektroninėse staklėse ir supjaustytas rankomis. Šis projektas yra labai patrauklus ir sukelia priklausomybę kaip saldainiai. Tai buvo vienas didžiausių iššūkių ir atradimų mano, kaip tekstilės dizainerio, karjeroje. Šis projektas yra apie serendipiją, suklupimą, atsitiktinumo atradimą, pražūtį ir avariją.

Projekto pavadinimas : Lasso, Dizainerių vardas : Cristina Orozco Cuevas, Kliento vardas : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Dekoratyvinė Tekstilė

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.