Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Plakatai

Disease - Life is Golden

Plakatai Šis projektas gimė iš noro sukurti sąvokas, kurios galėtų apibūdinti socialinę aplinką neįprastu būdu ir jaudinti žiūrovą draugiškai. Idėja yra užkirsti kelią ligoms ir padaryti jas vizualiai patrauklias bei intriguojančias. Liga yra kažkas blogo, tačiau ją buvo galima vertinti kitaip.

Projekto pavadinimas : Disease - Life is Golden, Dizainerių vardas : Giuliano Antonio Lo Re, Kliento vardas : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Plakatai

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.