Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pakuotė

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Pakuotė KRYSTAL vanduo atspindi prabangos ir gerovės butelyje esmę. KRYSTAL vanduo, kurio šarminė pH vertė yra nuo 8 iki 8,8, ir unikali mineralinė kompozicija, tiekiamas į ikonišką kvadratinės permatomos prizmės buteliuką, primenantį putojantį kristalą, ir nepakenkiantis kokybei bei grynumui. Ant butelio subtiliai išryškėja KRYSTAL prekės ženklo logotipas, pabrėžiantis prabangos įspūdį. Be vizualinio butelio efekto, kvadrato formos PET ir stiklo buteliai yra perdirbami, optimizuojant pakavimo vietą ir medžiagas, taip sumažinant bendrą anglies pėdsaką.

Projekto pavadinimas : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Dizainerių vardas : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Kliento vardas : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Pakuotė

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.