Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gyvos Muzikos Baras

Lido Cafe

Gyvos Muzikos Baras Pirmasis aukštas yra povandeninis patyrimas, o antrasis aukštas - virš vandens. Povandeninę patirtį sudaro lengvas organas kaip scenos fonas, DMX LED apšvietimu varomi stikliniai žuvies masteliai, žuvies formos DMX LED šilko žibintai, žuvų rezervuarai langų angose, o visa erdvė apšviesta H2O efekto žibintais. Antrame aukšte į miško freskos sieną įklijuotos plonos vertikalios veidrodinės juostelės, išdėstytos atsitiktine tvarka. Lazerio šviesa ir judėjimas atsispindi veidrodžio juostose ir padidina judesio pojūtį, tuo pačiu pasiūlant saulės spindulius pro medžius.

Projekto pavadinimas : Lido Cafe, Dizainerių vardas : Mario J Lotti, Kliento vardas : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Gyvos Muzikos Baras

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.