Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Rankinė

Handbags 3D

Rankinė „Mariela Calvé“ prekės ženklo dvasia gali apibūdinti šiuolaikišką, moterišką ir kosmopolitišką, paprastą, prašmatnų ir dizaino pasiūlymą, ypatingą dėmesį skiriant apdailai ir detalėms. Kiekvienoje rankinių ir aksesuarų kolekcijoje akcentuojamas organinių ir architektūrinių formų derinys, sustiprintas subtiliomis medžiagomis ir ryškiomis spalvomis, suteikiant šį įspaudą tokiu ypatingu ir nepakartojamu. Jis apibūdinamas skatinant naują stilių, kuriame pagrindiniai veikėjai yra oda, drobė, neoprenas ir kitos kruopščiai atrinktos kokybiškos medžiagos.

Projekto pavadinimas : Handbags 3D, Dizainerių vardas : Mariela Calvé, Kliento vardas : Mariela Calvé.

Handbags 3D Rankinė

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.