Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Parko Suolas

S-Clutch

Parko Suolas S-sankabos stendas savo vardą kildina iš sankabos maišų, nes jis įkvepia stilingą piktogramą ir svarbų indėlį į aksesuarų kūrimą bei stilių. S yra kilęs iš „Shelter“, „Stray“, „Street“, „Sunshine“ ir „Space“ erdvių. Tai yra suolelis, kuriuo siekiama į miesto vaizdus įtraukti spalvingesnį ir žmogiškesnį akcentą, atsižvelgiant į pagrindines harmoningos simbiozės ir egzistencijos vertybes. Jis naudoja įnoringas spalvas, rastas vaiko kambaryje, tačiau skatina žaismingą požiūrį į miesto gyvenimą, į kurį tiesiog reikia žiūrėti rimtai.

Projekto pavadinimas : S-Clutch, Dizainerių vardas : Helen Brasinika, Kliento vardas : BllendDesignOffice.

S-Clutch Parko Suolas

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.