Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pritvirtinamas Pasukamas Stalas

Ergo-table for bed

Pritvirtinamas Pasukamas Stalas Stalas gali pasisukti tam tikru kampu, kad tilptų po lova / skyriumi, kad būtų kuo daugiau vietos, ir atidaromas tinkamu būdu. Gali turėti keletą pasukamų funkcijų, esančių 2 plokštumose, kad vartotojui būtų lengva pasisukti. Tai gali padėti išspręsti galimą problemą, kai nešiojamąjį kompiuterį ar panašius įrenginius dedate tiesiai ant lovos, sulaikančią oro srautą. Ergonominiu aspektu sūpynės stalas leidžia vartotojui turėti tinkamą tvirtinimo paviršių, kad būtų išvengta paspaudimo ant vartotojo juosmens. Kol kūnas laikosi pasirinktos pozos, stalas lengvai pasislenka link jo ir palaiko komfortą. Stalo naudojimas taip pat neįgalus.

Projekto pavadinimas : Ergo-table for bed, Dizainerių vardas : Ivan Paul B. Abanilla, Kliento vardas : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Pritvirtinamas Pasukamas Stalas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.