Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Salonas

From The Nature

Salonas Gamtą vaizduojanti vieta, kuri priešinasi žmonėms, kad sunaikintų save. Natūrali mediena, apsiribojanti betonine tekstūra, išeina iš nešvarios betono tekstūros ir kyla į mėlynas lubas, kurios simbolizuoja dangų vietos kampe. Kylantis apgaubia vietą kaip tinklas ir tarsi nesipriešina liesti save. Ši idėja sutampa su salonuose demonstruojamų kasdienių batų logika. Išskirtiniai ant sienų naudojami vizualiniai dizainai reiškia gamtos užterštumą. Skaidri epoksidinė medžiaga yra 4 mm storio ir ją dengia sausumoje, todėl ji imituoja intensyvų vandens sluoksnį.

Projekto pavadinimas : From The Nature, Dizainerių vardas : Ayhan Güneri, Kliento vardas : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Nature Salonas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.