Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Hi-Fi Patefonas

Calliope

Hi-Fi Patefonas Pagrindinis „Hi-Fi“ pasukamojo stalo tikslas yra iš naujo sukurti gryniausius ir neužterštus garsus; ši garso esmė yra ir šio projekto galas, ir koncepcija. Šis dailiai pagamintas produktas yra garso skulptūra, atkurianti garsą. Kaip patefonas, jis yra vienas iš geriausių pasiekiamų „Hi-Fi“ patefonų, ir šį neprilygstamą pasirodymą rodo ir sustiprina jo unikali forma ir dizaino aspektai; formos ir funkcijos sujungimas dvasinėje sąjungoje, kad būtų įkūnytas „Calliope“ patefonas.

Projekto pavadinimas : Calliope, Dizainerių vardas : Deniz Karasahin, Kliento vardas : Calliope Audio.

Calliope Hi-Fi Patefonas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.