Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Dviračių Signalizacijos Sistema

Reggal Originals

Dviračių Signalizacijos Sistema „Reggal Originals“ yra signalizuojančios dizaino idėjos prototipas, padedantis dviratininkams parodyti savo kryptingą ketinimą kitiems vairuotojams. Prototipas suprojektuotas taip, kad vairuotojai jį matytų iš visų pusių. Produktą galima pasiekti dviem būdais: priekyje ir gale. Svarbiausia, kad jis turi būti integruotas į vieną sistemą. Tai darydamas gaminys turi jaustis nepriekaištingai, kad sklandžiai tilptų į dviratį be jokių išsikišančių daiktų. Priekiniai signaliniai žibintai sukurti naudojant LED žibintus, kurie gražiai įsitaisytų į metalinio žiedo griovelius.

Projekto pavadinimas : Reggal Originals, Dizainerių vardas : Tay Meng Kiat Nicholas, Kliento vardas : .

Reggal Originals Dviračių Signalizacijos Sistema

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.