Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Darbas Kaip Namuose

PACO Operation Hub

Darbas Kaip Namuose Žmonės yra vertingiausias lobis verslui. Dizainas pasiūlė harmoniją ir funkcinę erdvę, kuriai praleisti ilgiausiai per dieną. Šiuolaikiška ir prabangi atmosfera, suteikta ne tik grožio, bet šis malonumas ir nepaprastas darbas taip pat būtų geras pavyzdys klientų apsilankymams, kurie atitiktų jų lūkesčius dėl savo prekės ženklų kokybės. Sunkiausia užduotis buvo maksimaliai padidinti biurų plotą, išdėstant didžiąsias sijas per lubas ... pagaliau buvo pastatyta dviaukštė erdvė, sukurianti naudingą plotą nuo 1600 iki 3000 kv. Pėdų, atsižvelgiant į gyvenamąją vietą.

Projekto pavadinimas : PACO Operation Hub, Dizainerių vardas : Philip Tse, Kliento vardas : PACO Communications.

PACO Operation Hub Darbas Kaip Namuose

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.