Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Aukščiausio Lygio Televizija

La Torre

Aukščiausio Lygio Televizija Šiame dizaine nėra priekinio dangtelio, laikančio ekraną. Televizorių laiko už galinės spintelės, paslėptos už ekrano skydelio. Ekologiškas plonas ekranas, esantis aplink ekraną, naudojamas tik kosmetinėms iliuzijoms. Dėl visų šių priežasčių, priešingai nei įprasta televizoriaus forma, ekranas yra tik dominuojantis elementas. Eifelio bokštas yra „La Torre“ įkvėpimo šaltinis. Kai kurie pagrindiniai šių dviejų panašumai yra jų laiko reformistas ir tas pats vaizdas.

Projekto pavadinimas : La Torre, Dizainerių vardas : Vestel ID Team, Kliento vardas : .

La Torre Aukščiausio Lygio Televizija

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.