Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Būstinė

Weaving Space

Būstinė Šiame projekte panaudotas gamyklos pastatas buvo paverstas daugiafunkcine erdve, kurią sudaro parodų salė, pasažas ir projektavimo biuras. Įkvėptas „audimo audimo“, pagrindinis elementas sienoms buvo naudojamas iš aliuminio išspaustas profilis. Skirtingi išspaudimų tankiai nusako skirtingas erdvių funkcijas. Fasado siena atrodo kaip didelis karstas, iš kurio būtų galima pašalinti visus pašalinius asmenis. Pastato viduje naudojamos mažesnio tankio ekstruzijos, kad visos erdvės būtų pusiau skaidrios, kad būtų skatinamas franšizės gavėjų ir dizainerių bendravimas.

Projekto pavadinimas : Weaving Space, Dizainerių vardas : Lam Wai Ming, Kliento vardas : PMTD Ltd..

Weaving Space Būstinė

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.