Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Koplyčia

Coast Whale

Koplyčia Bioninė banginio forma tapo šios koplyčios kalba. Banginis įsirėžė į Islandijos pakrantę. Žmogus gali patekti į savo kūną per mažą žandikaulį ir patirti banginio, žvelgiančio į vandenyną, perspektyvą, kur žmonėms lengviau atsisakyti aplinkos blogėjimo. Atraminė konstrukcija patenka į paplūdimį, kad būtų padaryta kuo mažesnė žala gamtinei aplinkai. Natūralios ir aplinkai nekenksmingos medžiagos daro šį projektą turistiniu objektu, kuriame reikia saugoti aplinką.

Transformuojančios Padangos

T Razr

Transformuojančios Padangos Artimiausiu metu sparčiai auga elektrinio transporto plėtra. Būdamas automobilių detalių gamintojas, „Maxxis“ nuolat galvoja, kaip suprojektuoti įmanomą intelektualiąją sistemą, kuri galėtų dalyvauti šioje tendencijoje ir netgi padėti ją paspartinti. „T Razr“ yra protinga padanga, sukurta pagal poreikį. Jo įmontuoti jutikliai aktyviai nustato skirtingas važiavimo sąlygas ir perduoda aktyvius signalus padangai transformuoti. Padidinti protektoriai ištiesia ir keičia kontaktinę sritį reaguodami į signalą, todėl pagerina sukibimą.

Arbatos Virimo Aparatas

Grundig Serenity

Arbatos Virimo Aparatas „Serenity“ yra šiuolaikinis arbatos gamintojas, kurio pagrindinis dėmesys skiriamas džiaugsmingiems vartotojams. Projekte daugiausia dėmesio skiriama estetiniams elementams ir vartotojo patirčiai, nes pagrindinis tikslas rodo, kad produktas turėtų skirtis nuo esamų. Arbatos virimo aparato dokas yra mažesnis nei korpusas, leidžiantis produktui pažvelgti į žemę ir suteikti unikalią tapatybę. Šiek tiek išlenktas korpusas kartu su pjaustytais paviršiais taip pat palaiko unikalų produkto tapatumą.

Liustra

Lory Duck

Liustra „Lory Duck“ yra sukurta kaip pakabos sistema, surinkta iš modulių, pagamintų iš žalvario ir epoksidinio stiklo, kiekvienas primenantis antį, be pastangų slystančią per vėsius vandenis. Moduliai taip pat suteikia konfigūravimo galimybę; palietus kiekvieną iš jų galima nustatyti bet kuria kryptimi ir pakabinti bet kuriame aukštyje. Pagrindinė lempos forma gimė palyginti greitai. Tačiau tam, kad būtų sukurta nepriekaištinga pusiausvyra ir geriausias vaizdas iš visų įmanomų kampų, prireikė mėnesių tyrimų ir plėtros su daugybe prototipų.

Moteriškų Drabužių Kolekcija

Hybrid Beauty

Moteriškų Drabužių Kolekcija „Hybrid Beauty“ kolekcijos dizainas yra tai, kad išlikimo mechanizmas būtų naudojamas kaip kruopštumas. Pagrindiniai mieli bruožai yra kaspinai, raukinukai ir gėlės. Jie yra perdaryti tradicinėmis malūnėlių ir dekoratyvinės technikos priemonėmis. Tai atkuria seną couture techniką į šiuolaikinį hibridą, kuris yra romantiškas, tamsus, bet ir amžinas. Visas „Hybrid Beauty“ projektavimo procesas skatina tvarumą kuriant nesenstančius dizainus.

Lengvųjų Portalų Ateities Geležinkelių Miestas

Light Portal

Lengvųjų Portalų Ateities Geležinkelių Miestas „Light Portal“ yra „Yibin Greit Rail Rail City“ bendrasis planas. Gyvenimo būdo reforma rekomenduojama visų amžiaus grupių žmonėms. Šalia Yibin greitųjų geležinkelių stoties, kuri veikė nuo 2019 m. Birželio mėn., „Yibin Greenland Center“ sudaro 160 m aukščio mišrūs „Twin Towers“ bokštai, sujungiantys architektūrą ir gamtą su 1 km ilgio kraštovaizdžio bulvare. Yibinas turi daugiau nei 4000 metų istoriją, kaupdamasis išmintimi ir kultūra, kaip ir upės nuosėdos. Dvigubi bokštai yra lengvas portalas, nukreipiantis lankytojus, taip pat orientyras, kurį gyventojai gali surinkti.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.