Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Parduodamas Namas

Zhonghe Kechuang

Parduodamas Namas Šis projektas siekia medžiagos, technologijos ir erdvės gilumo ir tikslumo bei pabrėžia funkcijos, struktūros ir formos vientisumą. Derinant apšvietimo efektą ir naujas medžiagas, siekiant geriausius estetinius elementus, pasiekti pažangiausio dizaino tikslą, suteikti žmonėms neribotą nuovoką apie technologijos naujoves.

Gyvenamasis Namas

Casa Lupita

Gyvenamasis Namas „Casa Lupita“ atiduoda duoklę klasikinei kolonijinei Merida miesto, Meksikos ir jos istorinių apylinkių architektūrai. Šis projektas apėmė kazono, kuris laikomas paveldo objektu, restauravimą, taip pat architektūros, interjero, baldų ir kraštovaizdžio dizainą. Koncepcinė projekto prielaida yra kolonijinės ir šiuolaikinės architektūros sugretinimas.

Cifi Spurgos Darželis

CIFI Donut

Cifi Spurgos Darželis CIFI „Donut“ darželis yra prijungtas prie gyvenamosios vietos bendruomenės. Siekdama sukurti ikimokyklinio ugdymo veiklos vietą, kurioje būtų integruotas praktiškumas ir grožis, bandoma derinti pardavimo erdvę su ugdymo erdve. Žiedo struktūra, jungianti trimates erdves, pastatas ir kraštovaizdis harmoningai integruojami, formuojant veiklos vietą, kupiną linksmos ir edukacinės reikšmės.

Alkoholis

GuJingGong

Alkoholis Žmonių perduotos kultūros istorijos pateikiamos ant pakuočių, o drakono gėrimo modeliai yra kruopščiai nupiešti. Drakonas gerbiamas Kinijoje ir simbolizuoja palankumą. Iliustracijoje Drakonas išeina išgerti. Kadangi jį traukia vynas, jis kabo aplink vyno butelį, pridedamas tradicinių elementų, tokių kaip Xiangyun, rūmai, kalnas ir upė, o tai patvirtina „Gujing“ duoklės vyno legendą. Atidarę dėžutę, bus kortelės popieriaus sluoksnis su iliustracijomis, kad dėžutė turėtų bendrą ekrano efektą atidarius.

Restoranas

Thankusir Neverland

Restoranas Viso projekto plotas yra gana didelis, elektros energijos ir vandens pertvarkymo bei centrinio oro kondicionavimo, taip pat kitos virtuvės įrangos ir įrangos kaina yra didelė, todėl turimas biudžetas vidaus erdvių dekoravimui yra gana ribotas, todėl dizaineriai imasi „ gamtos pastato grožis ", kuris teikia didelę staigmeną. Stogas buvo modifikuotas, viršuje įrengiant skirtingo dydžio dangų. Dienos metu saulė šviečia pro dangų, sukuria gamtos ir suderinto šviesos efektą.

Žiedas

Ohgi

Žiedas „Ohgi“ žiedo dizainerė Mimaya Dale su šiuo žiedu perdavė simbolinę žinutę. Žiedo įkvėpimas kilo iš teigiamų prasmių, kurias turi japonų lankstymo gerbėjai ir kiek jie yra mylimi japonų kultūroje. Medžiagai naudojama 18K geltonojo aukso ir safyras, jie sukuria prabangią aurą. Be to, sulankstomas ventiliatorius yra ant žiedo kampu, kuris suteikia nepakartojamo grožio. Jos dizainas yra Rytų ir Vakarų vienybė.