Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Gyvenamojo Namo Prototipas

No Footprint House

Gyvenamojo Namo Prototipas NFH yra sukurtas serijinei gamybai, remiantis didesniu surenkamųjų gyvenamųjų namų tipologijų rinkiniu. Pirmasis prototipas buvo pastatytas olandų šeimai Kosta Rikos pietvakariuose. Jie pasirinko dviejų miegamųjų konfigūraciją su plienine konstrukcija ir pušies medienos apdaila, kuri buvo pristatyta į tikslinę vietą vienu sunkvežimiu. Pastatas suprojektuotas atsižvelgiant į centrinį aptarnavimo pagrindą, siekiant optimizuoti logistinį efektyvumą surinkimo, priežiūros ir naudojimo srityse. Projektu siekiama tvaraus ekonominio, aplinkos, socialinio ir erdvinio veiksmingumo.

Viešbutis

LiHao

Viešbutis Grįžimas į gamtą, miesto kultūros stotį. Sukurkite rafinuotą gyvenimo būdą. Išskirtinai mėgaukitės tylia ir ramia. Viešbutis įsikūręs triukšmingoje Baodingo aukštųjų technologijų plėtros zonos vietoje. Dizaineris iš naujo apibrėžė miesto kurorto viešbutį holistiniu mąstymu iš naujo suderindamas supančią aplinką, architektūrą, kraštovaizdį ir interjerą, kad sukurtų rafinuotą, natūralią ir patogią viešbučio erdvę. Tegul verslo keliautojai jaučiasi klestintys ramiai, pavogdami pusdienį laisvalaikio.

Pardavimo Biurai

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Pardavimo Biurai Kai vandens paviršius yra veidrodis, pastato vaizdas aukštyje yra aukščiau; kai skulptūra ir sodinimas yra elementai, vandens susidomėjimas formuojamas puošybos būdu; sodinant plūduriuojančius fontanus ir keičiant meninius žiburius, susidomėjimas susidaro. ; Vandeniui, kaip sielai, meno ir funkcijos derinys yra išvedamas per erdvės posūkio tašką; platus baseinas, saulės spinduliuose, vandens bangos, skaidrus ir skaidrus, šviečiantis, per šviesų vandenį, aiškiai mato kiekvienos plytelės požiūrį, atrodo, kad ji taip pat apskritai valo žmogaus protą.

Daugiabutis Korpusas

Best in Black

Daugiabutis Korpusas „Best in Black“ yra projektas, kurio tikslas yra sukurti naujo tipo gyvenamąjį pastatą. Butų interjero dizainas atspindi meksikietišką architektūrą atitinkantį pramoninį dizainą, o pasirinktos medžiagos yra skirtos sukurti nuostabos jausmą viešosiose vietose ir šiltą butų išvaizdą, priešingai nei švarus, blaivus fasadas. Keturi fasadai aiškiai įkvėpti atsitiktinio „Tetris“ žaidimo formų išdėstymo, formuojančio pastato sienas ir langus, sukuriant apšviestą atmosferą, sukuriančią patogumą vartotojui.

Prabangus Hibridinis Pianinas

Exxeo

Prabangus Hibridinis Pianinas EXXEO yra elegantiškas hibridinis pianinas, skirtas šiuolaikinėms erdvėms. Tai unikali forma įkūnija trijų matmenų garso bangų susiliejimą. Klientai gali visiškai pritaikyti savo pianiną, kad jis derėtų su jo aplinka kaip dekoratyvinio meno kūrinys. Šis aukštųjų technologijų fortepijonas pagamintas iš egzotiškų medžiagų, tokių kaip anglies pluoštas, aukščiausios kokybės automobilinės odos ir kosmoso klasės aliuminis. Patobulinta garso plokštės garsiakalbių sistema; atkuria didelį dinamišką didžiųjų pianinų diapazoną per 200 vatų, 9 garsiakalbių garso sistemą. Tai skirta įmontuota baterija suteikia galimybę fortepijonui vienu įkrovimu atlikti iki 20 valandų.

Parduodamas Namas

Zhonghe Kechuang

Parduodamas Namas Šis projektas siekia medžiagos, technologijos ir erdvės gilumo ir tikslumo bei pabrėžia funkcijos, struktūros ir formos vientisumą. Derinant apšvietimo efektą ir naujas medžiagas, siekiant geriausius estetinius elementus, pasiekti pažangiausio dizaino tikslą, suteikti žmonėms neribotą nuovoką apie technologijos naujoves.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.