Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Švietimo Produktas

Shine and Find

Švietimo Produktas Svarbiausias šio produkto pranašumas yra lengvas mokymasis ir atminties gerinimas. „Shine and Find“ kiekvienas žvaigždynas yra pagamintas praktiškai, ir šis iššūkis yra pakartotinai praktikuojamas. Tai daro patvarų vaizdą galvoje. Tokiu būdu mokymasis, praktinis mokymasis ir pakartojimas nėra nuobodus, todėl atmintis yra patvaresnė ir malonesnė. Tai labai emocinga, sąveikaujanti, paprasta, tyra, minimali ir moderni.

Viešbutis

Yu Zuo

Viešbutis Šis viešbutis yra įsikūręs Dai šventyklos sienose, Tai kalno apačioje. Dizainerių tikslas buvo pertvarkyti viešbučio dizainą, kad svečiai būtų ramiai ir patogiai apgyvendinti, ir kartu leisti svečiams patirti unikalią šio miesto istoriją ir kultūrą. Naudojant paprastas medžiagas, šviesius tonus, švelnų apšvietimą ir kruopščiai atrinktus meno kūrinius, erdvė atspindi ir istorijos, ir šiuolaikiškumą.

Krautuvo Operatoriaus Treniruoklis

Forklift simulator

Krautuvo Operatoriaus Treniruoklis „Sheremetyevo-Cargo“ krautuvo operatoriaus treniruoklis yra speciali mašina, skirta krautuvo vairuotojų mokymui ir kvalifikacijos tikrinimui. Tai yra kabina su valdymo sistema, sėdimoji vieta ir sulankstomas panoraminis ekranas. Pagrindinė treniruoklio kūno medžiaga yra metalas; taip pat yra plastikinių elementų ir ergonominių perdangų, pagamintų iš vientisos poliuretano putų.

Paroda

City Details

Paroda Projekto „City Details“ elementų dizaino sprendimų demonstracija vyko 2019 m. Spalio 3–10 d. Maskvoje. 15 000 kvadratinių metrų plote buvo pristatytos pažangios „hardscape“ elementų, sporto ir žaidimų aikštelių, apšvietimo sprendimų ir funkcinių miesto meno objektų idėjos. Parodos teritorijai sutvarkyti buvo panaudotas novatoriškas sprendimas, kuriame vietoje lygios parodos stendų eilės buvo pastatytas miniatiūrinis miesto modelis su visais specifiniais komponentais, tokiais kaip: miesto aikštė, gatvės, viešasis sodas.

Gyvenamasis Namas

Brooklyn Luxury

Gyvenamasis Namas Įkvėptas kliento aistros turtingoms istorinėms rezidencijoms, šis projektas atspindi funkcionalizmo ir tradicijos pritaikymą dabarties ketinimams. Taigi buvo pasirinktas klasikinis stilius, pritaikytas ir stilizuotas atsižvelgiant į šiuolaikinio dizaino ir modernių technologijų kanonus, geros kokybės naujos medžiagos prisidėjo prie šio projekto sukūrimo - tikro Niujorko architektūros brangakmenio. Numatomos išlaidos viršys 5 milijonus JAV dolerių, leis sukurti stilingą ir turtingą interjerą, tačiau kartu ir funkcionalų bei patogų.

Naujas Vartojimo Būdas

Descry Taiwan Exhibition

Naujas Vartojimo Būdas Paroda kalnų Alishano kalnuose, garsiame Taivano turistų traukos objekte, sujungia menus su tradicine Taivano arbatos pramone. Bendradarbiavimas šioje parodoje gali parodyti naują verslo modulį. Ant kiekvienos pakuotės turistai gali pamatyti skirtingas išraiškas, perteikiančias tą pačią temą, „Taivanas“. Pasinerdami į nuostabius Taivano peizažus, lankytojai galės giliau suprasti Taivano arbatos kultūrą ir pramonę.