Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kinų Restoranas

Pekin Kaku

Kinų Restoranas Nauja Pekin-kaku restorano renovacija siūlo stilistinį naujo aiškinimą, koks galėtų būti Pekino stiliaus restoranas, atmesdamas tradicinį gausų ornamentinį dizainą paprastesnės architektonikos naudai. Ant lubų yra raudona aurora, sukurta naudojant 80 metrų ilgio užuolaidas, o sienos yra apdorotos tradicinėmis tamsiomis Šanchajaus plytomis. Kultūriniai elementai iš tūkstantmečio Kinijos paveldo, įskaitant Terakotos karius, Raudonąjį kiškį ir Kinijos keramiką, buvo paryškinti minimalistiniame vaizde, pateikiant kontrastingą požiūrį į dekoratyvinius elementus.

Japonų Restoranas

Moritomi

Japonų Restoranas Japoniško patiekalų restorano „Moritomi“ perkėlimas į šalia pasaulio paveldo esančią Himeji pilį tyrinėja medžiagiškumo, formos ir tradicinės architektonikos interpretacijos ryšius. Naujoje erdvėje bandoma atkurti pilies akmenų įtvirtinimų modelį iš įvairių medžiagų, įskaitant šiurkščius ir poliruotus akmenis, juodu oksidu dengtą plieną ir tatamio kilimėlius. Pilies griovį atspindi grindys, pagamintos iš nedidelių žvyro, padengtų derva. Dvi spalvos, balta ir juoda, iš lauko pusės teka kaip vanduo, ir kertančios medinėmis grotelėmis papuoštas įėjimo duris, patenka į priėmimo salę.

Šeimos Gyvenamoji Vieta

Sleeve House

Šeimos Gyvenamoji Vieta Šis tikrai unikalus namas buvo suprojektuotas garsaus architekto ir mokslininko Adamo Dayemo ir neseniai laimėjo antrąją vietą „American Architects US Year of the Year“ konkurse. 3-BR / 2,5 vonios namas yra atvirose, vingiuotose pievose, tokiose vietose, kurios suteikia privatumą, taip pat pasižymi dramatiškais slėnio ir kalnų vaizdais. Mįslinga, kaip praktiška, struktūra buvo suplanuota schematiškai kaip du susikertantys į rankoves panašūs tūriai. Tvariai gaunamas angliškas medžio fasadas suteikia namams šiurkščią, odelę atspindinčią tekstūrą, šiuolaikiškai interpretuojant senus tvartus Hadsono slėnyje.

Meno Erdvė

Surely

Meno Erdvė Tai menas, kasdienis ir mažmeninės prekybos tinklas, sujungti vienoje erdvėje. Nuo architektūros, kuri yra šalies valdoma drabužių kablių gamykla. Visas pastatas išlaiko margią sienos tekstūrą, nes sluoksnio erdvės tekstūra sukuria kitokį kontrastą su išorės, taip pat sukuria erdvės įspūdį. Atsisakykite per daug kietų dekoracijų, naudokite minkštą dekoravimą, kuris sukūrė atpalaiduojantį pojūtį. Kūrimo ir ankstyvosios stadijos kontrastas yra lankstesnis tvariai kosmoso plėtrai ateityje.

Pardavimo Centras

Shuimolanting

Pardavimo Centras Kinietiškas šio atvejo stilius įgauna rinkoje esantį tamsiai kavos raudoną žemės akmenį ir natūralaus grindų lango apšvietimo blanką, formuojantį kontrastą tarp šviesos ir šešėlio, virtualiojo ir tikrojo. Medinės grotelės iš aliuminio ir aliuminio, vario meno lotoso lapų gabalėliai vandens vaizdingoje vietoje, o kinų simbolių struktūros įrengimo menas poilsio zonoje yra "rašalo orchidėjų teismo" taškas. atvejis. Visų pirma, naudojant naujas raupų medžiagas, įprastas paryškinimas yra nepaprastas, tačiau taip pat išradingai sumažinamos paviršiaus išlaidos.

Vonios Salonai

Agape

Vonios Salonai Norėdami atskirti nuo įprastos parodų erdvės, šią erdvę mes apibūdiname kaip foną, galintį pabrėžti prekių grožį. Šiuo apibrėžimu norime sukurti tokį etapą, kad prekė galėtų spontaniškai spindėti pati. Taip pat mes sukuriame laiko ašį, kad būtų galima parodyti kiekvieną produktą, kuris šioje erdvėje buvo rodomas iš skirtingo laiko.