Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Biuras

Blossom

Biuras Nors tai biuro patalpos, joje naudojami drąsūs skirtingų medžiagų deriniai, o žaliuojanti sodinimo struktūra suteikia dienos perspektyvos pojūtį. Dizaineris suteikia tik erdvę, o erdvės gyvybingumas vis tiek priklauso nuo savininko, naudojant gamtos jėgą ir dizainerio unikalų stilių! Biuras nebeatlieka vienos funkcijos, dizainas yra įvairesnis, jis bus naudojamas didelėje ir atviroje erdvėje, siekiant sukurti skirtingas galimybes tarp žmonių ir aplinkos.

Biuras

Dunyue

Biuras Pokalbių metu dizaineriai leidžia projektuoti ne tik erdvinį interjero padalijimą, bet kartu sujungti miestą / erdvę / žmones, kad pasyvi aplinka ir erdvė mieste nekonfliktuotų, o dienos laikas yra paslėptas gatvės fasadas, naktis. Tada jis tampa stikliniu šviesos skydeliu mieste.

Valgykla

Elizabeth's Tree House

Valgykla Parodytas architektūros vaidmuo gydant, Elžbietos medžio namas yra naujas valgomojo paviljonas terapinei stovyklai Kildare. Tarnaujantiems vaikams, atsigavusiems po sunkių ligų, ąžuolo miško viduryje susidaro medienos oazė. Dinamišką, tačiau funkcionalią medienos diagridų sistemą sudaro išraiškingas stogas, platus stiklinimas ir spalvota maumedžio apdaila, sukurianti interjero valgomojo erdvę, formuojančią dialogą su aplinkiniu ežeru ir mišku. Gilus ryšys su gamta visais lygiais skatina vartotojo komfortą, atsipalaidavimą, gydymąsi ir užkeikimą.

Daugialypė Komercinė Erdvė

La Moitie

Daugialypė Komercinė Erdvė Projekto „La Moitie“ pavadinimas kilo iš prancūzų kalbos vertimo per pusę, o dizainas tai tinkamai atspindi pusiausvyra, kuriai pavyko išlaikyti priešingus elementus: kvadratą ir apskritimą, šviesą ir tamsą. Atsižvelgiant į ribotą erdvę, komanda siekė užmegzti ryšį ir atskyrimą tarp dviejų atskirų mažmeninės prekybos zonų, naudodama dvi priešingas spalvas. Nors riba tarp rausvos ir juodos erdvės yra aiški, tačiau neaiški ir skirtingomis perspektyvomis. Spustelėję spiraliniai laiptai, pusiau rausvi ir pusiau juodi, yra parduotuvės centre ir yra.

Medicinos Grožio Centras

LaPuro

Medicinos Grožio Centras Dizainas yra daugiau nei gera estetika. Tai yra erdvės naudojimo būdas. Medicinos centras yra integruota forma ir funkcija kaip viena. Supraskite vartotojų poreikius ir suteikite jiems patirties apie visus subtilius prisilietimus prie supančios aplinkos, kurie jaučia palengvėjimą ir nuoširdžiai rūpinasi. Dizainas ir naujos technologijos sistemos suteikia vartotojui sprendimus ir yra lengvai valdomos. Centras, atsižvelgdamas į sveikatą, gerovę ir mediciną, pasirinko aplinką tausojančias medžiagas ir stebi statybos procesą. Visi elementai yra integruoti į dizainą ten, kur tikrai tinka vartotojams.

Namų Architektūros Dizainas

Bienville

Namų Architektūros Dizainas Šios darbinės šeimos logistika reikalavo, kad jie ilgą laiką būtų namuose namuose, o tai, be darbo ir mokyklos, pakenkė jų gerovei. Jie, kaip ir daugelis šeimų, ėmė svarstyti, ar būtina persikelti į priemiesčius, pakeisti miesto patogumus į didesnį užpakalinį kiemą, kad būtų lengviau patekti į lauką. Užuot persikėlę toli, jie nusprendė pastatyti naują namą, kuriame būtų apsvarstyta nedidelio miesto aikštelės vidaus namų gyvenimo apribojimai. Projekto organizacinis principas buvo sukurti kuo daugiau lauko prieigų iš komunalinių teritorijų.