Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Viešbučio Interjero Dizainas

New Beacon

Viešbučio Interjero Dizainas Erdvė yra konteineris. Dizaineris į jį įtraukia emocijas ir erdvės elementus. Derindamas erdvės „Noumenon“ savybes, Dizaineris užbaigia išskaičiavimą iš emocijos į seką per erdvės maršruto išdėstymą ir suformuoja ištisą istoriją. Žmogaus emocijos natūraliai nusėda ir subjaurojamos per patirtį. Jis naudoja šiuolaikines technikas metaforizuodamas senovės miesto kultūrą ir parodo estetinę išmintį tūkstančius metų. Dizainas, kaip žiūrovas, pamažu pasakoja, kaip miestas savo kontekstu maitina šiuolaikinį žmogaus gyvenimą.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Svarbus šio dizaino elementas buvo tas, kad į ligoninę atvykstantys žmonės bus atsipalaidavę. Kaip erdvės bruožas, be slaugos kambario, yra įrengta tokia prekyvietė kaip salos virtuvė, kad jie laukiančioje salėje galėtų duoti pieno kūdikiui. Vaikų zona, esanti erdvės centre, yra erdvės simbolis ir jie gali stebėti vaikus iš bet kurios vietos. Ant sienos pastatyta sofa yra tokio aukščio, kad nėščiai moteriai būtų lengviau atsisėsti, nugaros kampas. yra sureguliuojamas, o pagalvėlės kietumas sureguliuojamas taip, kad nebūtų per minkšta.

Restoranas

Jiao Tang

Restoranas Projektas yra karšto restorano restoranas, įsikūręs Čengdu, Kinijoje. Dizaino įkvėpimas kilo iš harmoningo Neptūno žmogaus ir gamtos sambūvio. Restoranas organizuojamas pagal septynias dizaino temas, kad iliustruotų istorijas apie Neptūną. Filmo ir televizijos, meno, mokslo ir technologijų idėjos, dekoratyvus originalus baldų, šviestuvų, stalo indų dizainas ir tt suteikia lankytojams dramatiškos įspūdingos patirties. Medžiagos išdėstymas ir kontrastingos spalvos sukuria erdvės atmosferą. Mechaninės instaliacijos menas pritaikytas erdvės sąveikai ir vartotojų patirčiai pagerinti.

Holas

BeantoBar

Holas Svarbus šio dizaino elementas buvo parodyti naudojamų medžiagų patrauklumą. Pagrindinė naudojama medžiaga buvo vakarinis raudonasis kedras, kuris taip pat naudojamas jų pirmojoje parduotuvėje Japonijoje. Kaip būdą parodyti medžiagą, Riki Watanabe surinko mozaikos modelį, sujungdamas gabalus po vieną kaip parketas, panaudodamas medžiagų esmę nelygiomis spalvomis. Nepaisant to, kad naudojo tas pačias medžiagas, jas iškirpdamas, Riki Watanabe sugebėjo įvairinti išraiškas, atsižvelgiant į žiūrėjimo kampą.

Restoranas

Nanjing Fishing Port

Restoranas Projektas yra pertvarkytas trijų aukštų restoranas Nandzinge, kurio plotas apie 2000 kv. Be maitinimo ir susitikimų, yra arbatos ir vyno kultūros. Dekoras sujungia ryškią naują kinų nuojautą nuo lubų iki akmens išdėstymo grindyse. Lubos papuoštos senoviniais kinų laikikliais ir stogais. Tai yra pagrindinis dizaino elementas ant lubų. Medžiagos, tokios kaip medžio fanera, auksinis nerūdijantis plienas ir tapyba, reiškiančios naują kinų pojūtį, yra sumaišytos, kad būtų sukurta nauja kinų erdvės erdvė.

Valgymas Ir Darbas

Eatime Space

Valgymas Ir Darbas Visi žmonės turi teisę būti susieti su laiku ir atmintimi. Žodis „valgymas“ kinų kalba skamba kaip laikas. Valgymo erdvė siūlo vietas, kurios skatina žmones valgyti, dirbti ir prisiminti ramiai. Laiko sąvoka glaudžiai sąveikauja su dirbtuvėmis, kurios laikui bėgant pasikeitė. Remiantis dirbtuvių stiliumi, dizainas apima pramonės struktūrą ir aplinką kaip pagrindinius erdvės kūrimo elementus. Valgymo laikas pagerbia gryniausią dizaino formą, subtiliai sumaišydamas elementus, suteikiančius tiek žalio, tiek gatavo dekoro.