Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Parodos Dizainas

Multimedia exhibition Lsx20

Parodos Dizainas Multimedijos paroda buvo skirta nacionalinės valiutos lato pakartotinio įvedimo 20-mečiui paminėti. Parodos tikslas buvo supažindinti su trejybės, kuria buvo paremtas meninis projektas, rėmais, būtent banknotais ir monetomis, autoriais - 40 iškilių įvairių kūrybinių žanrų Latvijos menininkų - ir jų darbais. Parodos koncepcija kilo iš grafito ar švino, kuris yra centrinė pieštuko ašis, bendras menininkų įrankis. Grafito struktūra buvo pagrindinis parodos dizaino elementas.

Sveikatingumo Centras

Yoga Center

Sveikatingumo Centras Įsikūręs judriausiame Kuveito miesto rajone, jogos centras yra bandymas atgaivinti Jassimo bokšto rūsį. Projekto vieta buvo neįprasta. Tačiau tai buvo bandymas tarnauti moterims tiek miesto ribose, tiek iš aplinkinių gyvenamųjų rajonų. Priėmimo zona centre susikerta ir su spintelėmis, ir biurų zona, kad nariai galėtų sklandžiai judėti. Tada spintelės zona išlyginta su kojų plovimo zona, reiškiančia „laisvą batų zoną“. Nuo tada yra koridorius ir skaitykla, vedantys į tris jogos kambarius.

Užkandinė

Ubon

Užkandinė „Ubon“ yra Tailando užkandinė, įsikūrusi Kuveito miesto širdyje. Iš jo atsiveria Fahado al Salim gatvė, gatvė, kuria gerbiama jau seniai. Šio restoranėlio erdvės programai reikalingas efektyvus visų virtuvės, sandėliavimo ir tualeto zonų dizainas; leidžianti įrengti erdvią valgomojo zoną. Kad tai būtų įgyvendinta, interjeras darniai integruojamas į esamus konstrukcinius elementus.

Komercinė Zona Ir Vip Laukimo Kambarys

Commercial Area, SJD Airport

Komercinė Zona Ir Vip Laukimo Kambarys Šis projektas prisideda prie naujos ekologiško dizaino pasaulio oro uostų tendencijos, įtraukdamas parduotuves ir paslaugas terminale bei priversdamas keleivį patirti patirties jo metu. ŽALIOJO oro uosto dizaino tendencija apima ekologiškesnes ir tvaresnes oro uostų dizaino vertybes turinčias erdves, o komercinės erdvės erdvę apšviečia natūralūs saulės spinduliai, nes monumentalus stiklinis fasadas yra priešais kilimo ir tūpimo taką. „VIP Lounge“ buvo sukurtas atsižvelgiant į organinių ir avangardistinių ląstelių dizaino idėją. Fasadas suteikia privatumą kambaryje ir neužkerta kelio vaizdui į išorę.

Gyvenamasis Namas

Trish House Yalding

Gyvenamasis Namas Namo dizainas sukurtas tiesiogiai atsižvelgiant į svetainę ir jos vietą. Pastato konstrukcija sudaryta taip, kad atspindėtų supančią mišką, su griovelių kolonomis, vaizduojančiomis netaisyklingus medžių kamienų ir šakų kampus. Dideli stikliniai stiklai užpildo tarpus tarp konstrukcijos ir leidžia įvertinti kraštovaizdį bei aplinką taip, lyg žvelgtumėte iš medžių kamienų ir šakų. Tradicinis Kentish juodai baltas orlaivių lenta vaizduoja žalumynus, apvyniojančius pastatą ir uždengiančius erdves.