Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Akinių Parduotuvė

FVB

Akinių Parduotuvė Akinių parduotuvė bando sukurti unikalią erdvę. tinkamai panaudojant išplėstą tinklelį su įvairaus dydžio skylėmis rekombinacijos ir sluoksniavimo būdu ir pritaikant juos nuo architektūrinės sienos iki vidinių lubų, parodoma įgaubto lęšio savybė - skirtingas klirenso ir neaiškumo poveikis. Taikant įgaubtą objektyvą su įvairaus kampo vaizdais, susuktų ir pakreiptų vaizdų efektai pateikiami lubų dizaine ir vitrinose. Išgaubto objektyvo, kuris keičia norimo dydžio objektus, savybė išreiškiama parodos sienoje.

Vila

Shang Hai

Vila Vilą įkvėpė filmas „Didysis Getsbis“, nes vyrukas taip pat dirba finansų pramonėje, o šeimininkei patinka senasis 1930-ųjų Šanchajaus „Art Deco“ stilius. Po to, kai dizaineriai ištyrė pastato fasadą, jie suprato, kad jis taip pat turi „Art Deco“ stilių. Jie sukūrė unikalią erdvę, kuri tinka savininko mėgstamam 1930-ųjų „Art Deco“ stiliui ir atitinka šiuolaikinį gyvenimo būdą. Siekdami išlaikyti erdvės nuoseklumą, jie pasirinko keletą prancūziškų baldų, šviestuvų ir aksesuarų, suprojektuotų 1930-aisiais.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Tai yra privati vila, įsikūrusi Pietų Kinijoje, kur dizaineriai praktikoje naudoja dzenbudizmo teoriją. Atsisakydami nereikalingų ir natūralių, intuityvių medžiagų bei glaustų projektavimo metodų, dizaineriai sukūrė paprastą, ramią ir patogią šiuolaikišką rytietišką gyvenamąją erdvę. Patogioje šiuolaikinėje rytietiškoje gyvenamojoje erdvėje naudojama ta pati paprasta dizaino kalba, kaip ir aukštos kokybės italų šiuolaikiški baldai vidaus erdvei.

Medicinos Grožio Klinika

Chun Shi

Medicinos Grožio Klinika Šio projekto dizaino koncepcija yra „klinika, skirtingai nuo klinikos“, ją įkvėpė kelios mažos, bet gražios meno galerijos, o dizaineriai tikisi, kad ši medicinos klinika pasižymi galerijos temperamentu. Tokiu būdu svečiai gali jausti elegantišką grožį ir ramią atmosferą, o ne stresą sukeliančią klinikinę aplinką. Jie pridėjo baldakimą prie įėjimo ir begalybės krašto baseiną. Baseinas vizualiai jungiasi su ežeru ir atspindi architektūrą bei dienos šviesą, pritraukdamas svečius.

Verslo Holas

Rublev

Verslo Holas Salės dizainas įkvėptas Rusijos konstruktyvizmo, Tatlino bokšto ir rusų kultūros. Sąjungos formos bokštai yra naudojami kaip akį traukiantys fojė. Tai sukuria skirtingas erdves poilsio zonoje kaip tam tikrą zonavimą. Dėl apvalių formų kupolų holas yra patogi erdvė su skirtingomis zonomis, kurioje iš viso telpa 460 vietų. Plotas yra matomas su skirtingomis sėdimomis vietomis vakarienei; darbo; komfortas ir atsipalaidavimas. Apvalios šviesos kupolai, išdėstyti banguotose suformuotose lubose, turi dinamišką apšvietimą, kuris keičiasi dienos metu.

Gyvenamasis Namas

SV Villa

Gyvenamasis Namas „SV Villa“ prielaida yra gyventi mieste, kuriame yra ir kaimo privilegijos, ir šiuolaikiškas dizainas. Svetainė, kurios fone yra nepalyginami vaizdai į Barselonos miestą, Montjuic kalną ir Viduržemio jūrą, sukuria neįprastas apšvietimo sąlygas. Namas daugiausia dėmesio skiria vietinėms medžiagoms ir tradiciniams gamybos metodams, išlaikant labai aukštą estetikos lygį. Tai namas, turintis jautrumą ir pagarbą savo svetainei