Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Nekilnojamojo Turto Agentūra

The Float

Nekilnojamojo Turto Agentūra Šiame projekte mes projektuojame architektūrą, interjerą ir kraštovaizdį. Atvejis yra „Nekilnojamojo turto agentūra“, nekilnojamojo turto pavadinimas yra [dangaus vila], todėl sugalvokite koncepciją, tokiu atveju nurodydami atvejo pavadinimą. Ir projektas yra Siameno miesto centre, sąlygos aplink bazę nepalankios, yra senų butų ir statybų aikštelės, priešais yra mokykla, nėra kraštovaizdžio. Galų gale, turėdami mintį [plūduriuojantis], patraukite prekybos centrą į 2F aukštį ir sukurkite savo kraštovaizdį, rietuvės lygio baseiną, taigi prekybos centrui patinka plūduriuoti vandenyje, o lankytojai eina per didelę plotą. tvenkinio ir per pirmąjį prekybos biuro aukštą, eikite į galinius laiptus ir eikite į prekybos salę. Konstrukcija yra plieno konstrukcija, pastato dizainas ir interjero dizainas siekia integracijos ir vienybės technikoje.

Namas

Geometry Space

Namas Šis projektas yra vilos projektas, esantis [SAC Beigan Hill tarptautiniame menų centre] Šanchajaus priemiestyje. Bendruomenės menų centras teikia daugybę kultūrinių veiklų, vila gali būti biure ar studijoje ar namuose, bendruomenės skulptūrų centre yra didelis ežero chirurginis paviršius. , šis modelis yra tiesiai palei ežerą. Ypatingas pastato bruožas yra vidaus erdvė be kolonų, suteikianti didžiausią kintamumą ir kūrybiškumą patalpų erdvei, tačiau taip pat dėl erdvės laisvės ir kintamumo, interjero struktūra, projektavimo technika yra labiau kintama, plečiama geometrija kuria interjero erdvę, taip pat laikydamasi kūrybinių idėjų, kurių siekia [Meno centras]. Padalijamo lygio konstrukcija ir pagrindiniai laiptai yra vidinės erdvės viduryje, o kairioji ir dešinė pusės yra padalijamo lygio laiptai, taigi iš viso yra penki skirtingi erdvę jungiantys vidaus laiptų plotai.

Nekilnojamojo Turto Agentūra

The Ribbon

Nekilnojamojo Turto Agentūra Tokie kaip „Juostos šokis“, turintys atvirą erdvinį mastelį, bendroji erdvė yra balta, pasinaudokite baldų išdėstymo koncepcija, formuokite santykį, jungiantį su erdve, ypatingesni yra santykiai tarp sienos ir spintelės, integruoti rašomasis stalas su lubomis ir žeme, apgalvotai išpjaustydamas sekciją pagal netaisyklingą geometriją, ne tik padengia didelius pluošto trūkumus, bet ir parodo šiuolaikinę tikrovės koncepciją, parodydamas kreivų stiliaus abstrakčią juostos idėją per šviesos atspindį.

Nekilnojamojo Turto Pardavimo Centras

MIX C SALES CENTRE

Nekilnojamojo Turto Pardavimo Centras Tai nekilnojamojo turto pardavimo centras. Originali architektūrinė forma yra stiklinė kvadratinė dėžutė. Bendrą interjero dizainą galima pamatyti iš pastato išorės, o interjero dizainą visiškai atspindi pastato aukštis. Yra keturios funkcijų zonos: daugialypės terpės ekrano sritis, modelio ekrano sritis, derybų sofos zona ir medžiagų rodymo zona. Keturios funkcijų sritys atrodo išsklaidytos ir izoliuotos. Taigi mes pritaikėme juostą, kad sujungtume visą erdvę, kad pasiektume dvi projektavimo koncepcijas: 1. funkcijų sričių sujungimą; 2. pastato aukščio suformavimą.

Biurų Pastatas

FLOW LINE

Biurų Pastatas Vietos plotas yra netaisyklingas ir kreivas dėl pastato išorinės sienos. Taigi dizaineris šiuo atveju taiko srauto linijų koncepciją, tikėdamasis sukurti tėkmės pojūtį ir galiausiai paverstas tekančiomis linijomis. Pirmiausia nugriovėme išorinę sieną, besiribojančią su viešuoju koridoriumi, ir pritaikėme tris funkcijų zonas. Trims sritims cirkuliuoti panaudojome srauto liniją, o srauto linija taip pat yra įėjimas į išorę. Bendrovė yra padalinta į penkis skyrius, o mes jiems atstovaujame penkias eilutes.

Dizaino / Pardavimo Paroda

dieForm

Dizaino / Pardavimo Paroda Paroda „dieForm“ yra tokia novatoriška ir dėl dizaino, ir dėl naujos eksploatacijos koncepcijos. Visi virtualios parodos salės produktai yra fiziškai eksponuojami. Lankytojų atitraukia nei produktas, nei reklamos, nei pardavimo personalas. Papildomos informacijos apie kiekvieną gaminį galite rasti daugialypės terpės ekranuose arba naudodami QR kodą virtualioje parodų salėje (programoje ir svetainėje), kur produktus taip pat galima užsisakyti vietoje. Koncepcija leidžia parodyti įdomų gaminių asortimentą, tuo pačiu pabrėžiant produktą, o ne prekės ženklą.