Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pardavimo Centras

Feiliyundi

Pardavimo Centras Geras projektavimo darbas sužadins žmonių emocijas. Dizaineris iššoko iš tradicinio stiliaus atminties ir įneša naujos patirties į nuostabią ir futuristinę erdvės struktūrą. Įsitraukianti į aplinką tausojančią patirtį kurianti salė pastatyta kruopščiai išdėstant menines instaliacijas, užtikrinant aiškų erdvės judėjimą ir dekoratyvinį paviršių, padengtą medžiagomis ir spalvomis. Būti joje yra ne tik sugrįžimas į gamtą, bet ir naudinga kelionė.

Projekto pavadinimas : Feiliyundi, Dizainerių vardas : Weimo Feng, Kliento vardas : MOD.

Feiliyundi Pardavimo Centras

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.