Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Baseino Baldai

Eva

Baseino Baldai Dizainerio įkvėpimas kilo iš minimalaus dizaino ir naudojimosi juo kaip ramią, bet gaivinančią vonios kambario erdvę. Tai išryškėjo tiriant architektūrines formas ir paprastą geometrinį tūrį. Baseinas gali būti elementas, apibrėžiantis skirtingas erdves aplink, o tuo pačiu ir centrinis taškas į erdvę. Tai labai lengva naudoti, švarus ir patvarus. Yra keletas variantų, tarp jų atskiras, sėdimas ant suoliuko ir montuojamas ant sienos, taip pat viena arba dviguba kriauklė. Spalvų variantai (RAL spalvos) padės integruoti dizainą į erdvę.

Projekto pavadinimas : Eva, Dizainerių vardas : iñaki leite, Kliento vardas : iñaki leite, architect.

Eva Baseino Baldai

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.