Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Maisto Tiektuvas

Food Feeder Plus

Maisto Tiektuvas „Food Feeder Plus“ ne tik padeda vaikams valgyti atskirai, bet ir tėvams reiškia daugiau savarankiškumo. Kūdikiai gali susitvarkyti patys, čiulpti ir kramtyti, kai susmulkinsite tėvų gaminamą maistą. „Food Feeder Plus“ pasižymi didesniu, lanksčiu silikoniniu maišeliu, kuris patenkina augančią kūdikių apetitą. Tai yra būtinas maitinimas, kuris leidžia mažyliams tyrinėti ir saugiai mėgautis šviežiu kietu maistu. Maisto produktai nereikia valyti. Tiesiog įdėkite maistą į silikono maišelį, uždarykite spynelę ir kūdikiai gali mėgautis savarankišku maitinimu šviežiu maistu.

Projekto pavadinimas : Food Feeder Plus, Dizainerių vardas : Kidsme, Kliento vardas : kidsme.

Food Feeder Plus Maisto Tiektuvas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.