Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Priedėlis

T-Box2

Priedėlis „T-Box2“ yra naujas techninis įtaisas, skirtas integruoti internetą, daugialypės terpės įrenginius ir ryšius bei namų vartotojams siūlyti įvairias interaktyvias paslaugas, įskaitant didžiulį interneto turinio atkūrimą ir HD vaizdo skambučius. Prijungdamas STB prie televizoriaus šeimos tinklo aplinkoje, vartotojas gali greitai atnaujinti įprastą televizorių į išmanųjį televizorių, kuris šeimos vartotojams suteikia puikią AV pramogų patirtį.

Projekto pavadinimas : T-Box2, Dizainerių vardas : Ke Zhang, Kliento vardas : Technicolor.

T-Box2 Priedėlis

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.