Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Lempa

Schon

Lempa Šios unikalios lempos šviesos šaltiniai yra bendros formos centre, todėl jis apšviečia minkštą ir vienodą šviesos šaltinį. Šviesius paviršius galima atskirti nuo pagrindinio korpuso, todėl paprasta kūno forma su apatinėmis dalimis ir energijos taupymas naudojant mažai elektros energijos suteikia jai papildomos savybės. Taip pat liečiamas korpusas, skirtas įjungti arba išjungti šviesą - dar viena šiuolaikiška šios unikalios šviesos savybė. Išraiška lemia apšvietimo skirtumus ir buvo suprojektuotas lempos apšvietimas. Daugiausia šviesos iš lempų apakins, kad žiūrovas nepasinaudotų ja. Gražu gyventi.

Projekto pavadinimas : Schon, Dizainerių vardas : Mostafa Arvand, Kliento vardas : Deco Light Group Co..

Schon Lempa

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.