Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kalendorius

NISSAN Calendar 2013

Kalendorius Kiekvienais metais „Nissan“ gamina kalendorių pagal savo prekės ženklo pavadinimo temą „Jaudulys priešingai nei bet kuris kitas“. 2013 m. Versija kupina akių atvėrimo ir unikalių idėjų bei vaizdų, kurie atsirado bendradarbiaujant su šokių tapybos menininku „SAORI KANDA“. Visi kalendoriaus atvaizdai yra šokio tapybos dailininkės SAORI KANDA darbai. Savo įkvėpimą, kurį suteikė „Nissan“ transporto priemonė, ji įkūnijo savo paveiksluose, kurie buvo tiesiogiai nupiešti ant horizontalios užuolaidos, pastatytos studijoje.

Projekto pavadinimas : NISSAN Calendar 2013, Dizainerių vardas : E-graphics communications, Kliento vardas : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalendorius

Šis išskirtinis dizainas yra platinos dizaino apdovanojimo laimėtojas žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti platinos apdovanojimą pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų žaislų, žaidimų ir pomėgių gaminių projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.