Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Plakatas

50s news-gift paper

Plakatas Šis laikas, kai Singapūre mažmenininkai naudojo laikraščius vynioti prekes, šis 1950 m. Įkvėptas dovanų popierius sukelia nostalgiškus tų dienų prisiminimus. Šios pagrindinės naujienos ir populiariausios šeštojo dešimtmečio istorijos taip pat yra įdomus tapatybės šaltinis, padedantis jaunajai kartai susieti dabartį su praeitimi. Aktyvi kinų tipografija, pritaikyta ant senojo laikraščio popieriaus, sukuria tradicinio ir šiuolaikinio derinį, sukurdama visiškai naują išvaizdą ir dovanų pakavimo popierių, tinkantį bet kokiai progai. Jie taip pat gali būti rodomi kaip plakatai.

Projekto pavadinimas : 50s news-gift paper, Dizainerių vardas : Jesvin Yeo, Kliento vardas : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Plakatas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.