Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Miesto Suolas

Eternity

Miesto Suolas Dviejų sėdynių suoliukas, pagamintas iš skysto akmens. Du tvirti agregatai suteikia patogų ir apimantį sėdėjimo pobūdį, tuo pačiu rūpindamiesi sistemos stabilumu. Soliuko galai yra išdėstyti taip, kad neutralizuotų menkiausią judesį. Tai suolelis, kuriame atsižvelgiama į esamą miesto aplinkos infrastruktūrą. Įdiegtas paprastas įrengimas vietoje. Tvirtinimo taškų nebereikia, tiesiog mesti ir pamiršti. Saugokitės, aštuntoji arti. o taip.

Projekto pavadinimas : Eternity, Dizainerių vardas : George Drakakis, Kliento vardas : Escofet.

Eternity Miesto Suolas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizaino legenda

Legendiniai dizaineriai ir jų apdovanoti darbai.

Dizaino legendos yra nepaprastai garsūs dizaineriai, kurie savo gerų dizainų dėka pagerina mūsų pasaulį. Atraskite legendinius dizainerius ir jų novatoriškus gaminių dizainus, originalius meno kūrinius, kūrybinę architektūrą, išskirtinius mados dizainus ir dizaino strategijas. Mėgaukitės ir tyrinėkite originalius visame pasaulyje apdovanotų dizainerių, menininkų, architektų, novatorių ir prekės ženklų dizaino darbus. Įkvėpkite kūrybinių dizainų.