Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Biurų Pastatas

FLOW LINE

Biurų Pastatas Vietos plotas yra netaisyklingas ir kreivas dėl pastato išorinės sienos. Taigi dizaineris šiuo atveju taiko srauto linijų koncepciją, tikėdamasis sukurti tėkmės pojūtį ir galiausiai paverstas tekančiomis linijomis. Pirmiausia nugriovėme išorinę sieną, besiribojančią su viešuoju koridoriumi, ir pritaikėme tris funkcijų zonas. Trims sritims cirkuliuoti panaudojome srauto liniją, o srauto linija taip pat yra įėjimas į išorę. Bendrovė yra padalinta į penkis skyrius, o mes jiems atstovaujame penkias eilutes.

Projekto pavadinimas : FLOW LINE, Dizainerių vardas : Kris Lin, Kliento vardas : .

FLOW LINE Biurų Pastatas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.