Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pakabos Stendas

Nobolu

Pakabos Stendas „Shinn Asano“ sukurtas grafinio dizaino fonas. „Sen“ yra 6 dalių plieninių baldų kolekcija, paverčianti 2D linijas 3D formomis. Kiekvienas gabalas, įskaitant „nobolu pakabos stendą“, buvo sukurtas linijomis, kurios sumažina perteklių, kad išreikštų formą ir funkcionalumą įvairiose srityse, įkvėptos unikalių šaltinių, tokių kaip tradiciniai japonų amatai ir modeliai. „Nobolu“ pakabos stendas yra įkvėptas japonų hieroglifų formų. Dugnas yra žolė, vidurys - saulė, o viršus - medis, reiškiantis, kad saulė kyla.

Projekto pavadinimas : Nobolu, Dizainerių vardas : Shinn Asano, Kliento vardas : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Pakabos Stendas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino komanda

Geriausios pasaulyje dizaino komandos.

Kartais jums reikia labai didelės talentingų dizainerių komandos, kad sugalvotumėte tikrai puikius dizainus. Kasdien mes pasižymime savita apdovanojimais apdovanota novatoriško ir kūrybingo dizaino komanda. Tyrinėkite ir atraskite originalią ir kūrybingą architektūros, gero dizaino, mados, grafikos dizaino ir dizaino strategijos projektus iš viso pasaulio dizaino komandų. Pasisemkite įkvėpimo originalių didžiųjų dizainerių kūrinių.