Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Tachografų Programuotojas

Optimo

Tachografų Programuotojas „Optimo“ yra novatoriškas jutiklinio ekrano produktas, skirtas programuoti ir kalibruoti visus komerciniuose automobiliuose įmontuojamus skaitmeninius tachografus. Sutelkdamas dėmesį į greitį ir patogumą, „Optimo“ sujungia belaidį ryšį, gaminio taikymo duomenis ir daugybę skirtingų jutiklių jungčių į nešiojamąjį prietaisą, skirtą naudoti automobilio salone ir dirbtuvėse. Suprojektuota optimaliai ergonomikai ir lanksčiam padėties nustatymui, jos užduotis pagrįsta sąsaja ir novatoriška aparatinė įranga žymiai pagerina vartotojo patirtį ir tachografų programavimą atsižvelgia į ateitį.

Projekto pavadinimas : Optimo, Dizainerių vardas : LA Design , Kliento vardas : Stoneridge.

Optimo Tachografų Programuotojas

Šis puikus dizainas yra aukso dizaino apdovanojimo laureatas apšvietimo gaminiuose ir apšvietimo projektų dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti auksinius apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, norėdami atrasti daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų apšvietimo produktų bei apšvietimo projektų dizaino darbų.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.