Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Mokymosi Centras

STARLIT

Mokymosi Centras „Starlit“ mokymosi centras yra skirtas vykdyti mokymą apie atsipalaidavimo mokymosi aplinką 2–6 metų vaikams. Vaikai Honkonge mokosi esant dideliam slėgiui. Norėdami suteikti formą ir erdvę išdėstymui ir pritaikyti įvairias programas, mes taikome Senovės Romos miesto planavimą. Apskritimo elementai yra bendri išilgai spinduliuojančių ginklų ašių išdėstymo link, kad būtų galima suskirstyti klasę ir studijas tarp dviejų skirtingų sparnų. Šis mokymosi centras sukurtas džiugiai mokymosi atmosferai su kuo daugiau vietos.

Projekto pavadinimas : STARLIT, Dizainerių vardas : Catherine Cheung, Kliento vardas : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Mokymosi Centras

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.

Dienos dizainas

Nuostabus dizainas. Geras dizainas. Geriausias dizainas.

Geri dizainai sukuria vertę visuomenei. Kasdien pristatome specialų dizaino projektą, kuris demonstruoja dizaino kompetenciją. Šiandien mums malonu pristatyti apdovanojimus pelniusį dizainą, kuris daro teigiamą įspūdį. Kasdien pristatysime daugiau puikių ir įkvepiančių dizainų. Būtinai apsilankykite pas mus kasdien, kad galėtumėte pasidžiaugti naujais geriausio dizaino gaminiais ir didžiausių dizainerių projektais visame pasaulyje.