Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Kupolo Namas

Easy Domes

Kupolo Namas „Easy Domes“ dizainas ir struktūra yra „Icosahedron“, čia supjaustyti viršūnės ir paversti 21 medine dalimi. Dizainas, interjeras, spalvos, spalvos ir visiškas pritaikymas prie aplinkos, konstrukcijos ir tvarių poreikių siūlo interjero išdėstymą plačiam vartotojų ratui. Koncepcija patinka ekologiškam pastatui, namų statytojams ir tvariam gyvenimui. Gali būti statomas visose klimato zonose ir atsparus žemės drebėjimams bei uraganams.

Projekto pavadinimas : Easy Domes, Dizainerių vardas : KT Architects, Kliento vardas : Easy Domes Ltd.

Easy Domes Kupolo Namas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.