Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Transformuojamos Kėdės Ir Kavos Staliukas

Sensei

Transformuojamos Kėdės Ir Kavos Staliukas „Sensei“ kėdės / kavinės stalas yra baldas, kuris, kaip ir dauguma mano kūrinių, pirmiausia prasideda ieškant naujų būdų, kaip išnaudoti mažas erdves, naudojant geometrinius atsitiktinius brėžinius. Šio projekto stilius pabrėžiamas minimalistiniu būdu, kai mes neturime kreivių, o vietoj to turime linijas, plokštumas ir neutralias spalvas, tokias kaip juoda ir balta. Kėdės, pastatytos horizontaliai ir sujungtos nugaromis, suteikia mums kavinės stalą. Vidurinė stalo dalis (kur nugarėlės sudedamos kartu) yra nuostabiai tvirta, ir žmogus gali atsisėsti ant vidurio net nejudindamas stalo.

Projekto pavadinimas : Sensei, Dizainerių vardas : Claudio Sibille, Kliento vardas : Sibille.

Sensei Transformuojamos Kėdės Ir Kavos Staliukas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.