Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Lentynų Sistema

Quadro Qusabi

Lentynų Sistema „Quadro Qusabi“ lentynų sistemą (arba trumpai QQ) įkvėpė pastolių universalumas. „Qusabi“ (japonų kalba reiškia „pleištas“) įkišamas į stulpų angas norimo aukščio. Lentynos ir stalčiai dedami ant „Qusabi“ pleištų be įrankių ar veržlių. Bet kurią lentyną ar stalčių galima bet kada pakeisti. Nesunku surinkti naują QQ sistemą tik su 2 lentynomis, 4 statramsčiais ir vienu kamščiu. Mažiausias lentynos dydis yra 280 kvadratinių cm. Kiti lentynų dydžiai yra 8 cm platesni ar ilgesni. QQ sistemą galima be galo surinkti ir išplėsti, pridedant naujus stendus ir lentynas prie esamos sistemos.

Projekto pavadinimas : Quadro Qusabi, Dizainerių vardas : Sonia Ponka, Kliento vardas : MultiMono.

Quadro Qusabi Lentynų Sistema

Šis geras dizainas yra dizaino apdovanojimo laureatas pakuočių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, inovatyvių, originalių ir kūrybingų pakuočių dizaino darbų.

Dienos dizaineris

Geriausi pasaulyje dizaineriai, menininkai ir architektai.

Geras dizainas nusipelno didelio pripažinimo. Kasdien mums malonu pristatyti nuostabius dizainerius, kurie kuria originalius ir novatoriškus dizainus, nuostabią architektūrą, stilingą madą ir kūrybingą grafiką. Šiandien pristatome jums vieną didžiausių pasaulyje dizainerių. Šiandien patikrinkite apdovanojimus pelniusį dizaino paketą ir pasisemkite savo kasdienio dizaino įkvėpimo.