Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Apšvietimas

Claire de Lune Chandelier

Apšvietimas Dekoratyvinis, apšvietimas, parduodamas plokščias paketas, supakuotas į daugkartinio naudojimo krepšį. Aš pateikiau prieinamą grandiozinio, prabangaus, kultūringo produkto, vaizduojančio praeitą erą, versiją - baroką / rokoko, pagamintą iš šiuolaikinės medžiagos. Ši tema yra nesenstanti. Tuo pačiu Claire de Lune sietynė suteikia šiek tiek humoro, savo užgaida. (Surinkimo instrukcijos pateikiamos popieriuje, taip pat CD-Beta forma). Idėja paversti plokščią pakuotę buvo mano darbas mažinant išmetamą CO2 kiekį, taip pat įtraukiant galutinį vartotoją į sąmoningą savo proceso procesą, kad jis paveiktų mūsų aplinką.

Projekto pavadinimas : Claire de Lune Chandelier, Dizainerių vardas : Claire Requa, Kliento vardas : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Apšvietimas

Šis puikus dizainas yra bronzinio dizaino apdovanojimo laimėtojas architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti bronzos apdovanojimą pelniusį dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų architektūros, pastatų ir konstrukcijų projektavimo darbų.