Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Tvarumo Lagaminas

Rhita

Tvarumo Lagaminas Surinkimas ir išmontavimas sukurtas siekiant tvarumo. Sukūrus novatorišką vyrių struktūros sistemą, buvo sumažinta 70 procentų dalių, nereikėjo tvirtinti klijų ar kniedžių, nebuvo siuvamas vidinis pamušalas, kuris palengvina taisymą, ir sumažinus 33 procentus krovinių apimties, galiausiai prailginamas lagaminas. gyvenimo ciklas. Visos dalys gali būti perkamos atskirai, norint pritaikyti savo lagaminą ar pakeisti detales, nereikia grąžinti lagamino į remonto centrą, tai taupo laiką ir sumažina transportavimo anglies pėdsaką.

Projekto pavadinimas : Rhita, Dizainerių vardas : ChungSheng Chen, Kliento vardas : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Rhita Tvarumo Lagaminas

Šis nuostabus dizainas yra sidabro dizaino apdovanojimo laimėtojas mados, drabužių ir drabužių dizaino konkurse. Neabejotinai turėtumėte pamatyti sidabro apdovanojimus pelniusių dizainerių dizaino portfelį, kad atrastumėte daugybę kitų naujų, novatoriškų, originalių ir kūrybingų mados, drabužių ir drabužių dizaino darbų.