Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Perdirbamų Atliekų Rūšiavimo Sistema

Spider Bin

Perdirbamų Atliekų Rūšiavimo Sistema Voratinklis-voratinklis yra universalus ir ekonomiškas sprendimas perdirbamoms medžiagoms rūšiuoti. Grupė iškylančių šiukšliadėžių sukuriama namams, biurui ar lauke. Vieną prekę sudaro dvi pagrindinės dalys: rėmas ir krepšys. Jį lengva perkelti iš vienos vietos į kitą, patogu transportuoti ir laikyti, nes nenaudojant jis gali būti lygus. Pirkėjai užsako voratinklių voratinklius internetu, kur jie gali pasirinkti dydį, vorinių šiukšliadėžių skaičių ir krepšio tipą pagal savo poreikius.

Ledo Pelėsiai

Icy Galaxy

Ledo Pelėsiai Gamta visada buvo vienas svarbiausių dizainerių įkvėpimo šaltinių. Dizaineriams kilo mintis pažvelgti į erdvę ir „Pieno kelio galaktikos“ įvaizdį. Svarbiausias šio dizaino aspektas buvo sukurti unikalią formą. Daugybė rinkoje esančių dizainų sutelkia dėmesį į kuo skaidresnį ledą, tačiau šiame dizaine dizaineriai sąmoningai sutelkė dėmesį į formas, kurias sukuria mineralai, kol vanduo virsta ledu, kad būtų aiškiau, jog dizaineriai pavertė natūralų trūkumą. į gražų efektą. Šis dizainas sukuria spiralinę sferinę formą.

Transformacinė Dviračių Stovėjimo Aikštelė

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacinė Dviračių Stovėjimo Aikštelė „Smartstreets-Cyclepark“ yra universali, patobulinta dviračių stovėjimo aikštelė dviem dviračiams, pritaikyta per kelias minutes, kad būtų galima greitai patobulinti dviračių stovėjimo vietas mieste, nepridedant griozdai prie gatvės scenos. Įranga padeda sumažinti dviračių vagystes ir gali būti montuojama net pačiose siauriausiose gatvėse, išlaisvinant iš esamos infrastruktūros naują vertę. Pagaminta iš nerūdijančio plieno, įranga gali būti suderinta su RAL spalva ir pažymėta prekės ženklu vietinėms valdžios institucijoms ar rėmėjams. Jis taip pat gali būti naudojamas nustatant dviračių maršrutus. Jis gali būti pertvarkytas, kad tilptų bet kokio dydžio ar stiliaus stulpelį.

Laiptai

U Step

Laiptai U laipteliai suformuojami sujungiant du skirtingo dydžio u formos kvadrato formos dėžutės profilio gabalus. Tokiu būdu laiptai tampa savarankiški, jei matmenys neviršija slenksčio. Iš anksto paruošus šiuos gabalus, montavimo patogumas yra lengvas. Šių tiesių gabalų pakavimas ir transportavimas taip pat labai supaprastintas.

Laiptai

UVine

Laiptai UV spiraliniai laiptai yra suformuojami pakaitomis sujungiant U ir V formos dėžutės profilius. Tokiu būdu laiptai tampa savarankiški, nes jiems nereikia centro stulpo ar perimetro atramos. Dėl savo modulinės ir universalios struktūros dizainas palengvina gaminimą, pakavimą, transportavimą ir montavimą.

Medinis Dviratis

wooden ebike

Medinis Dviratis Berlyno įmonė „Aceteam“ sukūrė pirmąjį medinį dviratį, užduotis buvo jį pastatyti ekologiškai. Kompetentingo bendradarbiavimo partnerio paieška buvo sėkminga su Ebersvaldo darnaus vystymosi universiteto Medienos mokslo ir technologijos fakultetu. Matthias Broda idėja tapo realybe, sujungus CNC technologiją ir žinias apie medieną, gimė medinis „E-Bike“.