Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Daugiafunkcinis Vežimėlis

Km31

Daugiafunkcinis Vežimėlis Patrikas Sarranas sukūrė „Km31“ įvairiems restoranams. Pagrindinis suvaržymas buvo daugiafunkciškumas. Šis krepšelis gali būti naudojamas atskirai vienam stalui patiekti arba iš eilės su kitais - švediško stalo patiekimui. Dizaineris sugalvojo sujungtą Kriono viršutinę dalį, pritvirtintą ant tos pačios ratinės bazės, kurią buvo suprojektavęs įvairiems vežimėliams, tokiems kaip KEZA, vėliau - Kvinas, Žolelių arbatos sodas ir Kali, kartu pavadinti K serija. Kriono kietumas leido pasirinkti visiškai lengvą apdailą, o tvirtumas reikalingas prabangiai įmonei.

Automatinis Kavos Aparatas

F11

Automatinis Kavos Aparatas Paprastos ir elegantiškos, švarios linijos ir aukštos kokybės medžiagų apdaila leidžia F11 dizainą pritaikyti profesionaliai ir namų aplinkai. Spalvotas 7 colių jutiklinis ekranas yra labai paprastas naudoti ir yra intuityvus. F11 yra „vieno mygtuko paspaudimo“ aparatas, kuriame galite pritaikyti savo mėgstamus gėrimus greitam pasirinkimui. Padidintas pupelių bunkeris, vandens rezervuaras ir žemės konteineris yra paruošiami piko valandoms. Patentuota alaus darykla gali pasiūlyti suslėgtą espresso ar neslėgtą įprastą kavą, o aromatą garantuoja keraminiai plokšti peiliukai.

Saugos Įtaisas

G2 Face Recognition

Saugos Įtaisas Aukšta medžiagų kokybė ir paprastas dizainas daro šį apsaugos veido atpažinimo įrenginį išgalvotą, stilingą ir tvirtą. Pažangiosios technologijos viduje, kad ji būtų viena greičiausių pasaulyje ir labai tiksli, niekas negali apgauti jos algoritmo. Vandeniui atsparus produktas su atmosferos lemputėmis iš užpakalinės pusės sukuria aplinkos nuotaiką net šalčiausiame biure. Dėl kompaktiško dydžio jis tinka beveik visur, o forma leidžia jį išdėstyti horizontaliai arba vertikaliai.

Besivystantys Baldai

dotdotdot.frame

Besivystantys Baldai Namai auga mažesni, todėl jiems reikia universalių, lengvų baldų. „Dotdotdot.Frame“ yra pirmoji mobilioji, pritaikoma baldų sistema rinkoje. Efektyvus ir kompaktiškas rėmą galima pritvirtinti prie sienos arba remtis į jį, kad būtų galima lengvai pastatyti aplink namus. Pritaikomumas priklauso nuo 96 skylių ir gausėjančio priedų, kuriuos galima pritvirtinti prie jų, asortimento. Jei reikia, naudokite vieną arba prisijungkite prie kelių sistemų - yra begalinis derinys.

Perdirbamų Atliekų Rūšiavimo Sistema

Spider Bin

Perdirbamų Atliekų Rūšiavimo Sistema Voratinklis-voratinklis yra universalus ir ekonomiškas sprendimas perdirbamoms medžiagoms rūšiuoti. Grupė iškylančių šiukšliadėžių sukuriama namams, biurui ar lauke. Vieną prekę sudaro dvi pagrindinės dalys: rėmas ir krepšys. Jį lengva perkelti iš vienos vietos į kitą, patogu transportuoti ir laikyti, nes nenaudojant jis gali būti lygus. Pirkėjai užsako voratinklių voratinklius internetu, kur jie gali pasirinkti dydį, vorinių šiukšliadėžių skaičių ir krepšio tipą pagal savo poreikius.

Cinamono Ritinys Su Medumi

Heaven Drop

Cinamono Ritinys Su Medumi „Heaven Drop“ yra cinamono ritinys, užpildytas grynu medumi, kuris naudojamas su arbata. Idėja buvo sujungti du maisto produktus, kurie naudojami atskirai, ir sukurti visiškai naują produktą. Dizainerius įkvėpė cinamono ritinio struktūra, jie panaudojo ritinėlio formą kaip medaus indą ir, norėdami supakuoti cinamono ritinius, naudojo bičių vašką, norėdami išskirti ir supakuoti cinamono ritinius. Ant jo paviršiaus pavaizduotos egiptiečių figūros, ir todėl, kad egiptiečiai yra pirmieji žmonės, kurie suprato cinamono svarbą ir panaudojo medų kaip lobį! Šis produktas gali būti dangaus simbolis jūsų arbatos puodeliuose.

Dienos dizaino interviu

Pokalbiai su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Perskaitykite naujausius dizaino žurnalisto ir visame pasaulyje garsių dizainerių, menininkų ir architektų pokalbius apie dizainą, kūrybiškumą ir naujoves. Peržiūrėkite naujausius garsių dizainerių, menininkų, architektų ir novatorių dizaino projektus ir apdovanojimus. Atraskite naujų įžvalgų apie kūrybiškumą, inovacijas, menus, dizainą ir architektūrą. Sužinokite apie puikių dizainerių projektavimo procesus.