Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Tws Ausinės

PaMu Quiet ANC

Tws Ausinės PaMu Quiet ANC yra aktyvių triukšmą slopinančių tikrų belaidžių ausinių rinkinys, galintis veiksmingai išspręsti esamas triukšmo problemas. Naudojant dvigubą Qualcomm flagmaną Bluetooth ir skaitmeninį nepriklausomą aktyvaus triukšmo slopinimo mikroschemų rinkinį, bendras PaMu Quiet ANC slopinimas gali siekti 40 dB, o tai gali veiksmingai sumažinti triukšmo daromą žalą. Vartotojai gali perjungti tarp praėjimo funkciją ir aktyvų triukšmo slopinimą pagal skirtingus scenarijus tiek kasdieniame gyvenime, tiek verslo reikalais.

Apšvietimo Blokas

Khepri

Apšvietimo Blokas Khepri yra grindų lempa ir pakabukas, sukurtas remiantis senovės egiptiečių Khepri, ryto saulės tekėjimo ir atgimimo dievu skarabėjumi. Tiesiog palieskite Khepri ir užsidegs lemputė. Iš tamsos į šviesą, kaip visada tikėjo senovės egiptiečiai. Sukurtas Egipto skarabėjaus formos raidoje, Khepri turi pritemdomą šviesos diodą, reguliuojamą jutiklinio jutiklio jungikliu, kuris suteikia tris nustatymus, reguliuojamą ryškumą palietus.

Tapatybė, Prekės Ženklas

Merlon Pub

Tapatybė, Prekės Ženklas „Merlon Pub“ projektas atspindi visą naujos maitinimo įstaigos Tvrda Osijeke, senojo baroko miesto centre, prekės ženklą ir tapatybės dizainą, pastatytą XVIII amžiuje kaip didelės strategiškai įtvirtintų miestų sistemos dalį. Gynybos architektūroje Merlono pavadinimas reiškia tvirtas, vertikalias tvoras, skirtas apsaugoti stebėtojus ir kariuomenę forto viršuje.

Pakuotė

Oink

Pakuotė Siekiant užtikrinti kliento matomumą rinkoje, buvo pasirinkta žaisminga išvaizda. Šis požiūris simbolizuoja visas prekės ženklo savybes – originalų, skanų, tradicinį ir vietinį. Pagrindinis naujų produktų pakuočių panaudojimo tikslas buvo pristatyti pirkėjams istoriją apie juodųjų kiaulių auginimą ir tradicinių aukščiausios kokybės mėsos skanėstų gamybą. Linoraižinio technika sukurtas iliustracijų rinkinys, kuriame demonstruojamas meistriškumas. Pačios iliustracijos pristato autentiškumą ir skatina pirkėją susimąstyti apie Oink gaminius, jų skonį ir tekstūrą.

Naminių Gyvūnėlių Vežėjas

Pawspal

Naminių Gyvūnėlių Vežėjas Pawspal Pet nešioklis sutaupys energijos ir padės augintinio savininkui greitai pristatyti. Dėl dizaino koncepcijos „Pawspal“ naminių gyvūnėlių vežimėlis, įkvėptas „Space Shuttle“, kurį jie gali nuvežti savo mielus augintinius ten, kur tik nori. Ir jei jie turi dar vieną augintinį, jie gali pastatyti kitą ant viršaus, o apačioje pritvirtinti ratus, kad galėtų tempti nešiklius. Be to, „Pawspal“ suprojektavo vidinį ventiliatorių, kad būtų patogu augintiniams ir būtų lengva įkrauti naudojant USB C.

Išankstinio Pardavimo Biuras

Ice Cave

Išankstinio Pardavimo Biuras Ice Cave – tai salonas klientui, kuriam reikėjo išskirtinės kokybės erdvės. Tuo tarpu jis gali parodyti įvairias Teherano akių projekto savybes. Pagal projekto funkciją – patraukli, bet neutrali atmosfera prireikus parodyti objektus ir renginius. Dizaino idėja buvo naudoti minimalią paviršiaus logiką. Integruotas tinklinis paviršius paskirstomas visoje erdvėje. Įvairiam naudojimui reikalinga erdvė susidaro remiantis svetimomis jėgomis aukštyn ir žemyn, veikiančiomis paviršių. Gamybai šis paviršius buvo padalintas į 329 plokštes.