Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Hantelio Rankena

Dbgripper

Hantelio Rankena Tai saugus ir gerai prilaikantis fitneso įrankis, skirtas bet kokio amžiaus. Minkšta danga ant paviršiaus, suteikianti šilko pojūtį. Pagaminta iš 100 % perdirbamo silikono ir specialios medžiagos formulės, kuri sukuria 6 skirtingus kietumo lygius, įvairaus dydžio ir svorio, suteikia pasirenkamą sukibimo jėgos treniruotę. Rankinis griebtuvas taip pat gali tilpti į suapvalintą įpjovą abiejose hantelio strypo pusėse, padidindamas svorį treniruojant rankos raumenis iki 60 skirtingų jėgos derinių. Akį traukiančios spalvos nuo šviesios iki tamsios, rodo stiprumą ir svorį nuo šviesios iki sunkios.

Vaza

Canyon

Vaza Rankų darbo gėlių vaza pagaminta iš 400 skirtingų storių precizinio lazerinio pjovimo lakštų, sukraunant sluoksnį po sluoksnio ir suvirinant gabalas po gabalo, demonstruojant menišką gėlių vazos skulptūrą, pateiktą detaliu kanjono raštu. Metalo sluoksniai rodo kanjono pjūvio tekstūrą, taip pat padidina scenarijus su skirtinga aplinka, sukuriant netaisyklingai besikeičiančius natūralios tekstūros efektus.

Kėdė

Stool Glavy Roda

Kėdė Stool Glavy Roda įkūnija šeimos galvai būdingas savybes: vientisumą, organizuotumą ir savidiscipliną. Stačiakampiai, apskritimo ir stačiakampio formos kartu su ornamento elementais palaiko praeities ir dabarties ryšį, todėl kėdė tampa nesenstančiu objektu. Kėdė pagaminta iš medžio su ekologiškomis dangomis ir gali būti nudažyta bet kokia norima spalva. Stool Glavy Roda natūraliai tiks prie bet kokio biuro, viešbučio ar privataus namo interjero.

Apdovanojimas

Nagrada

Apdovanojimas Šis dizainas sukurtas siekiant prisidėti prie gyvenimo normalizavimo saviizoliacijos metu ir sukurti specialų apdovanojimą internetinių turnyrų nugalėtojams. Apdovanojimo dizainas atspindi pėstininko pavertimą karaliene, kaip žaidėjo šachmatų pažangos pripažinimą. Apdovanojimą sudaro dvi plokščios figūrėlės, karalienė ir pėstininkas, kurios yra įterptos viena į kitą dėl siaurų plyšių, sudarančių vieną puodelį. Apdovanojimo dizainas yra patvarus dėl nerūdijančio plieno ir yra patogus gabenti laimėtojui paštu.

Gamykla

Shamim Polymer

Gamykla Gamykla turi išlaikyti tris programas, įskaitant gamybos įrenginį, laboratoriją ir biurą. Apibrėžtų funkcinių programų trūkumas tokio tipo projektuose yra jų nemalonios erdvinės kokybės priežastys. Šiuo projektu siekiama išspręsti šią problemą, naudojant cirkuliacinius elementus atskiriant nesusijusias programas. Pastato dizainas sukasi aplink dvi tuščias erdves. Šios tuščios erdvės sukuria galimybę atskirti funkciškai nesusijusias erdves. Tuo pačiu metu veikia kaip vidurinis kiemas, kuriame kiekviena pastato dalis yra sujungta viena su kita.

Interjero Dizainas

Corner Paradise

Interjero Dizainas Kadangi svetainė yra kampinėje žemės sklype intensyvaus eismo mieste, kaip ji gali rasti ramybę triukšmingoje kaimynystėje, išlaikant grindų pranašumus, erdvinį praktiškumą ir architektūrinę estetiką? Dėl šio klausimo dizainas iš pradžių buvo gana sudėtingas. Siekdamas iš esmės padidinti gyvenamosios vietos privatumą, išlaikant geras apšvietimo, vėdinimo ir lauko gylio sąlygas, dizaineris pateikė drąsų pasiūlymą sukurti vidinį kraštovaizdį. Tai yra, pastatyti trijų aukštų kubinį pastatą, o priekinį ir galinį kiemus perkelti į atriumą. , sukurti žalumos ir vandens kraštovaizdį.