Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Pranešimų Kėdė

Kepler 186f

Pranešimų Kėdė Struktūrinis „Kepler-186f“ kėdės pagrindas yra iš plieninės vielos lituota grotelė, prie kurios žalvario rankovių pagalba tvirtinami iš ąžuolo iškirpti elementai. Įvairūs armatūros naudojimo variantai derinami su medžio drožyba ir juvelyro elementais. Šis meno objektas yra eksperimentas, kuriame derinami skirtingi estetiniai principai. Tai būtų galima apibūdinti kaip „barbarišką ar naują baroką“, kuriame derinamos grubios ir išskirtinės formos. Dėl improvizacijos „Kepler“ tapo daugiasluoksniu, apgaubtu potekstėmis ir naujomis detalėmis.

Parametrinis Dizainas

Titanium Choker

Parametrinis Dizainas Dizainu IOU naudoja 3D modeliavimo programinę įrangą, kad sukurtų parametrinius modelius, panašius į stilių, kuriuo Zaha Hadid laimėjo architektūros pasaulį. Iš esmės IOU pateikia išskirtinius titano dirbinius su 18 karatų aukso logotipais. Titanas yra karščiausias papuošaluose, tačiau su juo sunku dirbti. Dėl savo unikalių savybių kūriniai tampa ne tik labai lengvi, bet ir suteikia galimybę juos padaryti beveik bet kokiomis spektro spalvomis.

„Follow Focus Ad-On“

ND Lens Gear

„Follow Focus Ad-On“ „ND LensGear“ tiksliai centruoja save į skirtingo skersmens lęšius. ND „LensGear“ serija aprėpia visus objektyvus taip, kaip nėra kitų „LensGear“. Be pjovimo ir lenkimo: nebereikia atsuktuvų, susidėvėjusių diržų ar erzinančių likusių diržų, kurie išsikiša. Viskas tinka kaip žavesys. Ir dar vienas pliusas - be įrankių! Protingo dizaino dėka jis švelniai ir tvirtai sukoncentruotas aplink objektyvą.

Adapterių Sistema Profesionaliam Filmavimui

NiceDice

Adapterių Sistema Profesionaliam Filmavimui „NiceDice-System“ yra pirmasis daugiafunkcis adapteris fotoaparatų pramonėje. Dėl to labai malonu pritvirtinti įrangą su skirtingais skirtingų gamintojų montavimo standartais - tokias kaip žibintai, monitoriai, mikrofonai ir siųstuvai - prie fotoaparato tiksliai taip, kaip reikia pagal situaciją. Net naujus besikeičiančius montavimo standartus arba naujai įsigytą įrangą galima lengvai integruoti į ND sistemą, tik įsigyjant naują adapterį.

Restorano Baro Stogas

The Atticum

Restorano Baro Stogas Restorano žavesys pramoninėje aplinkoje turėtų atsispindėti architektūroje ir apstatyme. Specialiai šiam projektui sukurtas juodas ir pilkas kalkinis tinkas yra vienas iš to įrodymų. Jo unikali, grubi struktūra eina per visus kambarius. Atliekant detalų atlikimą, buvo sąmoningai naudojamos tokios medžiagos kaip žaliavinis plienas, kurio suvirinimo siūlės ir šlifavimo žymės liko matomos. Tokį įspūdį patvirtina ir muntin langų pasirinkimas. Šiems šaltiems elementams kontrastuoja šiltas ąžuolas, rankomis obliuotas silkės parketas ir pilnai apželdinta siena.

Šviestuvas

vanory Estelle

Šviestuvas Estelle sujungia klasikinį dizainą – cilindrinį, rankų darbo stiklinį korpusą su novatoriška apšvietimo technologija, kuri sukuria trimačius apšvietimo efektus ant tekstilinio gaubto. Sąmoningai sukurta tam, kad apšvietimo nuotaikas paverstų emocine patirtimi, Estelle siūlo begalę statinių ir dinamiškų nuotaikų, kurios sukuria įvairiausias spalvas ir perėjimus, valdomus jutikliniu skydeliu ant šviestuvo arba išmaniojo telefono programėle.