Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Interjero Dizainas

Corner Paradise

Interjero Dizainas Kadangi svetainė yra kampinėje žemės sklype intensyvaus eismo mieste, kaip ji gali rasti ramybę triukšmingoje kaimynystėje, išlaikant grindų pranašumus, erdvinį praktiškumą ir architektūrinę estetiką? Dėl šio klausimo dizainas iš pradžių buvo gana sudėtingas. Siekdamas iš esmės padidinti gyvenamosios vietos privatumą, išlaikant geras apšvietimo, vėdinimo ir lauko gylio sąlygas, dizaineris pateikė drąsų pasiūlymą sukurti vidinį kraštovaizdį. Tai yra, pastatyti trijų aukštų kubinį pastatą, o priekinį ir galinį kiemus perkelti į atriumą. , sukurti žalumos ir vandens kraštovaizdį.

Gyvenamasis Namas

Oberbayern

Gyvenamasis Namas Dizainerė mano, kad erdvės gilumas ir reikšmingumas gyvena tvarumu, kylančiu iš tarpusavyje susijusio ir nuo ko priklausomo žmogaus, erdvės ir aplinkos vienybės; Taigi, naudojant milžiniškas originalias medžiagas ir perdirbtas atliekas, koncepcija įgyvendinama dizaino studijoje, namų ir biuro derinyje, siekiant sukurti dizaino stilių, kuris derėtų su aplinka.

Konceptuali Paroda

Muse

Konceptuali Paroda Muse yra eksperimentinis dizaino projektas, tiriantis muzikinį žmogaus suvokimą per tris instaliacijos patirtis, kurios suteikia skirtingus būdus patirti muziką. Pirmasis yra visiškai sensacingas naudojant termoaktyvią medžiagą, o antrasis rodo dekoduotą muzikinio erdvumo suvokimą. Paskutinis yra vertimas tarp muzikos notacijos ir vaizdinių formų. Žmonės skatinami bendrauti su instaliacijomis ir vizualiai tyrinėti muziką savo suvokimu. Pagrindinė žinia yra ta, kad dizaineriai turėtų žinoti, kaip suvokimas juos veikia praktiškai.

Prekės Ženklo Tapatybė

Math Alive

Prekės Ženklo Tapatybė Dinamiški grafiniai motyvai praturtina matematikos mokymosi efektą mišrioje mokymosi aplinkoje. Paraboliniai grafikai iš matematikos įkvėpė logotipo dizainą. Raidės A ir V yra sujungtos ištisine linija, demonstruojančia pedagogo ir mokinio sąveiką. Jame perteikiama žinutė, kad „Math Alive“ padeda vartotojams tapti matematikos mėgėjais. Pagrindinės vaizdinės medžiagos atspindi abstrakčių matematikos sąvokų transformaciją į trimatę grafiką. Iššūkis buvo suderinti smagią ir patrauklią tikslinei auditorijai skirtą aplinką su švietimo technologijų prekės ženklo profesionalumu.

Juvelyrikos Kolekcija

Biroi

Juvelyrikos Kolekcija Biroi – tai 3D spausdinta papuošalų serija, kurią įkvėpė legendinis dangaus feniksas, kuris metasi į liepsnas ir atgimsta iš savo pelenų. Dinamiškos struktūrą formuojančios linijos ir paviršiuje išplitęs Voronojaus raštas simbolizuoja feniksą, kuris atgyja nuo degančių liepsnų ir skrenda į dangų. Raštas keičia dydį, kad tekėtų per paviršių, suteikdamas struktūrai dinamiškumo pojūtį. Dizainas, kuris savaime parodo skulptūrą, suteikia dėvėtojui drąsos žengti žingsnį į priekį, išryškinant savo unikalumą.

Menas

Supplement of Original

Menas Baltos upių akmenų gyslos sukelia atsitiktinius paviršių raštus. Tam tikrų upių akmenų pasirinkimas ir jų išdėstymas paverčia šiuos raštus simboliais, lotyniškomis raidėmis. Taip kuriami žodžiai ir sakiniai, kai akmenys yra tinkamoje padėtyje vienas šalia kito. Atsiranda kalba ir bendravimas, o jų ženklai tampa priedu prie to, kas jau yra.