Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekės Ženklo Tapatybė

Math Alive

Prekės Ženklo Tapatybė Dinamiški grafiniai motyvai praturtina matematikos mokymosi efektą mišrioje mokymosi aplinkoje. Paraboliniai grafikai iš matematikos įkvėpė logotipo dizainą. Raidės A ir V yra sujungtos ištisine linija, demonstruojančia pedagogo ir mokinio sąveiką. Jame perteikiama žinutė, kad „Math Alive“ padeda vartotojams tapti matematikos mėgėjais. Pagrindinės vaizdinės medžiagos atspindi abstrakčių matematikos sąvokų transformaciją į trimatę grafiką. Iššūkis buvo suderinti smagią ir patrauklią tikslinei auditorijai skirtą aplinką su švietimo technologijų prekės ženklo profesionalumu.

Juvelyrikos Kolekcija

Biroi

Juvelyrikos Kolekcija Biroi – tai 3D spausdinta papuošalų serija, kurią įkvėpė legendinis dangaus feniksas, kuris metasi į liepsnas ir atgimsta iš savo pelenų. Dinamiškos struktūrą formuojančios linijos ir paviršiuje išplitęs Voronojaus raštas simbolizuoja feniksą, kuris atgyja nuo degančių liepsnų ir skrenda į dangų. Raštas keičia dydį, kad tekėtų per paviršių, suteikdamas struktūrai dinamiškumo pojūtį. Dizainas, kuris savaime parodo skulptūrą, suteikia dėvėtojui drąsos žengti žingsnį į priekį, išryškinant savo unikalumą.

Menas

Supplement of Original

Menas Baltos upių akmenų gyslos sukelia atsitiktinius paviršių raštus. Tam tikrų upių akmenų pasirinkimas ir jų išdėstymas paverčia šiuos raštus simboliais, lotyniškomis raidėmis. Taip kuriami žodžiai ir sakiniai, kai akmenys yra tinkamoje padėtyje vienas šalia kito. Atsiranda kalba ir bendravimas, o jų ženklai tampa priedu prie to, kas jau yra.

Vizualinis Tapatumas

Imagine

Vizualinis Tapatumas Tikslas buvo panaudoti formas, spalvas ir dizaino techniką, įkvėptą jogos pozų. Elegantiškai suprojektuotas interjeras ir centras, siūlantis lankytojams ramią patirtį atsinaujinti energijai. Todėl logotipo dizainas, internetinė žiniasklaida, grafiniai elementai ir pakuotės buvo vadovaujamasi aukso pjūviu, kad būtų tobulas vizualinis identitetas, kaip ir tikėtasi, kad centro lankytojai įgytų puikią bendravimo per meną ir centro dizainą patirtį. Dizainerė įkūnijo meditacijos ir jogos patirtį.

Drabužių Kabykla

Linap

Drabužių Kabykla Ši elegantiška drabužių kabykla suteikia sprendimus kai kurioms iš didžiausių problemų – drabužių su siaura apykakle įkišimo, apatinių kabinimo sunkumų ir ilgaamžiškumo. Dizainą įkvėpė sąvaržėlė, kuri yra ištisinė ir patvari, o galutinį formavimą ir medžiagos pasirinkimą lėmė šių problemų sprendimai. Rezultatas yra puikus produktas, palengvinantis galutinio vartotojo kasdienybę, taip pat gražus boutique parduotuvės aksesuaras.

Gyvenamasis

House of Tubes

Gyvenamasis Projektas yra dviejų pastatų, apleisto 70-ųjų ir dabartinės eros pastato, susiliejimas, o juos sujungti skirtas elementas yra baseinas. Tai projektas, kurio pagrindinė paskirtis – 1-oji – 5 narių šeimos rezidencija, 2-oji – meno muziejus, su plačiomis erdvėmis ir aukštomis sienomis priimti daugiau nei 300 žmonių. Dizainas kopijuoja galinio kalno formą – miesto ikoninį kalną. Projekte panaudotos tik 3 apdailos su šviesiais tonais, kad erdvės spindėtų natūralia šviesa, kuri projektuojama ant sienų, grindų ir lubų.