Dizaino žurnalas
Dizaino žurnalas
Prekės Ženklo Identitetas

BlackDrop

Prekės Ženklo Identitetas Tai yra asmeninis prekės ženklo strategijos ir tapatybės projektas. „BlackDrop“ yra parduotuvių tinklas ir prekės ženklas, kuris parduoda ir platina kavą. „BlackDrop“ yra asmeninis projektas, iš pradžių sukurtas siekiant nustatyti asmeninio laisvai samdomo kūrybinio verslo toną ir kūrybinę kryptį. Šis prekės ženklo identitetas buvo sukurtas siekiant pozicionuoti Aleksą kaip patikimą prekės ženklo konsultantą pradedančiųjų bendruomenėje. „BlackDrop“ žymi liekną, šiuolaikišką, skaidrų pradedančiųjų prekės ženklą, kurio tikslas - tapti nesenstančiu, atpažįstamu ir pramonėje pirmaujančiu prekės ženklu.

Fotografijos Serijos

U15

Fotografijos Serijos Menininkų projektas pasinaudoja U15 pastato ypatybėmis ir sukuria ryšį su gamtos vaizdais, esančiais kolektyvinėje vaizduotėje. Pasinaudodami pastato konstrukcija ir jo dalimis, taip pat jo spalvomis ir formomis, jie bando išryškinti konkretesnes vietas, tokias kaip Kinijos akmens miškas, Amerikos velnio bokštas, kaip bendras gamtos ikonas, tokias kaip kriokliai, upės ir uolėti šlaitai. Norėdami suteikti skirtingą kiekvieno paveikslo interpretaciją, menininkai apžiūri pastatą minimalistiniu požiūriu, naudodamiesi skirtingais kampais ir perspektyvomis.

Laikrodis

Argo

Laikrodis „Argo by Gravithin“ yra laikrodis, kurio dizainą įkvėpė sekstantas. Jame yra išgraviruotas dvigubas ratukas, galimas dviem atspalviais: „Giliai mėlyna“ ir „Juodoji jūra“, kad pagerbtų mitinius „Argo“ laivo nuotykius. Jos širdis plaka dėl šveicariškos „Ronda 705“ kvarco judesio, o safyro stiklas ir stiprus 316L šlifuotas plienas užtikrina dar didesnį pasipriešinimą. Jis taip pat yra atsparus 5ATM vandeniui. Laikrodis yra trijų skirtingų spalvų dėklų (aukso, sidabro ir juodo), dviejų spalvų skalių (giliai mėlyna ir juodoji jūra) ir šešių dirželių modelių, dviejų skirtingų medžiagų.

Interjero Dizainas

Eataly

Interjero Dizainas „Eataly Toronto“ yra pritaikytas atsižvelgiant į mūsų augančio miesto niuansus ir yra skirtas sustiprinti ir papildyti socialinius mainus per universalų puikių itališkų maisto produktų katalizatorių. Tik dera, kad tradicinis ir ištvermingas „passeggiata“ yra „Eataly Toronto“ dizaino įkvėpėjas. Šis nesenstantis ritualas rodo, kad italai kiekvieną vakarą eina į pagrindinę gatvę ir aikštę, pasivaikščioti ir bendrauti bei retkarčiais sustoti baruose ir parduotuvėse. Ši patirčių serija reikalauja naujo intymaus gatvių masto „Bloor and Bay“.

Sultinga Skirta Auginimo Dėžutė

Bloom

Sultinga Skirta Auginimo Dėžutė „Bloom“ yra sultinga skirta auginimo dėžutė, kuri veikia kaip stilingas namų baldas. Tai sudaro puikias sukulentų auginimo sąlygas. Pagrindinis produkto tikslas yra užpildyti norą ir puoselėti tuos, kurie gyvena miesto vietose, kur ekologiškos aplinkos yra mažiau prieinamos. Miesto gyvenimas kasdien susiduria su daugybe iššūkių. Tai verčia žmones nepaisyti savo prigimties. „Bloom“ siekia būti tiltu tarp vartotojų ir jų natūralių norų. Produktas nėra automatizuotas, juo siekiama padėti vartotojui. Taikomosios programos palaikymas vartotojams leis veikti su savo augalais, o tai leis jiems auginti.

Koplyčia

Coast Whale

Koplyčia Bioninė banginio forma tapo šios koplyčios kalba. Banginis įsirėžė į Islandijos pakrantę. Žmogus gali patekti į savo kūną per mažą žandikaulį ir patirti banginio, žvelgiančio į vandenyną, perspektyvą, kur žmonėms lengviau atsisakyti aplinkos blogėjimo. Atraminė konstrukcija patenka į paplūdimį, kad būtų padaryta kuo mažesnė žala gamtinei aplinkai. Natūralios ir aplinkai nekenksmingos medžiagos daro šį projektą turistiniu objektu, kuriame reikia saugoti aplinką.